icon

Tučňák vstavák od Fisher Price. Zaujme dítě?

klara.t
18. lis 2010

Nemáte s ním někdo zkušenosti? Líbí se mi, ale nevím, jestli zaujme. http://www.u-ticiny.cz/detail.php?zbozi=2020662

lollipops
20. lis 2010

@klara.t Tak po něm taky pokukuju a taky by mě docela zajímalo jestli má někdo zkušennost 🙂

pikusa
20. lis 2010

Ahojík---
Klarce už jsem psala --ptala se mě v SZ 🙂
tak u nás teda nic moc.....nezaujal.....ted ho občas poponáší sem a tam.....

verusinek
20. lis 2010

@klara.t
@lollipops my ho kupovali loni a úspěch teda má, malej s ním bojuje často 🙂, od té doby co začal lézt, tak ho zajímá, teď když běhá, tak ho táhne nebo nosí za ty vlasy s sebou 😅

klara.t
autor
20. lis 2010

Napsala mi do IP i @criterska toto: Tučňáka jsem prodala asi měsíc potom co jsem ho koupila, byl malinkej, takovej "šmejdík", navíc se ho náš Tadík bál, jak byl černej..Docela mě zklamal.

klara.t
autor
20. lis 2010

@verusinek vidím ho v tvém albu. Z jakého je materiálu? To je plast, nebo je nafouknutej? Taky u tebe vidímzatloukací želvu a zpívající stoleček od FP. Ten chcem taky pořídit. Jak se malej tváří na tyto hračky?

lucenek
20. lis 2010

malinkej cca 50cm a nafukuje se potah je semiš či co to je spodek plas půlkruh a kolíbá se a hraje

lucenek
20. lis 2010

Sára ráda do něj boxuje a pořád se vrací

verusinek
20. lis 2010

@klara.t zatloukací želvu jsme dostali, já bych koupila jinou zatloukačku, u nás se tvary zastrkávají ručičkou, nelíbí se mi, aby do zvířátka bouchal kladívkem a stejně to tím kladívkem jde pro tak malé dítě těžko, takže to bych hledala někde jinde, stoleček dostal k narozeninám a je to dárek číslo jedna, fakt paráda, dokáže ho zabavit na hodně dlouho, je u něj fakt hodně....
ten tučňák je nafukovací a napovrchu je látka, spodek je plast, malinkej mi tedy nepřijde.... .jako takhle, zbytečnost to je, ale to je 80% hraček že 😅

pikusa
21. lis 2010

Trošku mimo....ale písnu,co frčí u nás....
http://www.zbozi.cz/p458400-fisher-price-cd-pre...
dostal to loni k Vánocům a ted už zkouší zpívat ty písničky 🙂