Zkušenosti s koupacími centry pro děti? Údržba a odolnost
Blíží se narozeniny mojí dcery a tak už pomalu koukám, co bychom pořídili. Nechci jí kupovat žádné hračky, těch má dost a je to vždy jen na chvilku. Zaujali mě slevy na mall na koupací centra, ale říkám si, jestli s něčím takovým má někdo zkušenosti. Zajímá mě, do kolika let si vlastně děti hrají v malém bazénku a případně, jak to vypadá s praktičností (údržba, odolnost). Je to velký vodomil.
Díky za typ případně. 🙂
(velký bazén pořizovat nebudem a nechcem)

@cherie24 tohle ne, je to úplně silene na údržbu… zlatý klasicky bazén.
@veroniquecz Souhlasím....Proto jsme pořídili klasický velký bazén a za mě TOP.....
@cherie24 měli jsme loni něco podobného z lidlu...syn se vyřádil hlavně na té skluzavce...chce to ovšem často měnit vodu...pokud nechcete dávat chemii...voda se v tom kazí stejně jako v jiném bazénku...
Minulej rok jsme měli na zahrade. Když nemáte někde na terase kde je čisto a ktomu střechu. Tak na prd. Pokud jsem do 3 dnů nevylila a celé to nevzala hadrou tak všechno od vody slizke .neustala kontrola dcery jelikož tam uklouzla atd... Letos je to hozene na půdě. A vůbec mě to nezajímá.holt se mala bude koupat s nama v bazene.

Máme klasický malý nafukovací bazén, průměr asi 1,2 m a výška cca 20-30 cm a kluky 2 a 5 let a za mě je to zatim pro tenhle věk nejlepší řešení. Na děti vidím na zahradu z kuchyně, hrajou si tam s kyblíkama, "skáčou do vody", všechno možný, vyřádí se hodně a můžou tam být, samozřejmě pod dohledem zvenku, sami. Do většího bazénu bych musela do vody s nimi, aby mladší nesklouzl. A navíc, jak je bazén malý, tak nemusíme používat žádnou chemii a prostě když je voda špinavá, tak ji vyměníme...