Bugaboo Fox 5 vs. Cybex Priam. Který kočárek vybrat?
Ahojte, přemýšlím nad koupi bugaboo fox 5 renew a zároveň mě strašně láká priam. Nemáte někdo zkušenosti nebo neporadila byste nějaká?🤗
Měla jsem cybex a bude i na druhé. Nadmíru spokojená. 🙂
@loj12 já se rozhodla pro Cybex a to především, ze mi přijde nevhodné to korýtkové sezení u Bugaboo 😊 ale líbily se mi oba dva a toto nakonec rozhodlo
@anpineapple Malému se právě v korytkovem líbilo, ale štvalo mě, že v tom spal a asi by se lépe vyspal v leze.
@anpineapple Malému se právě v korytkovem líbilo, ale štvalo mě, že v tom spal a asi by se lépe vyspal v leze.
@loj12 já jsem z nej nadšena a my s nim i menší terén vždycky projeli 😊 v tom budou oba kočárky dost srovnatelné 😊
Měla jsem cybex a bude i na druhé. Nadmíru spokojená. 🙂
Ano, předtím jsem měla chvíli anex a bylo to nebe a dudy.🙂
Záleží jaký terén myslíš. Do horšího terénu není ani jeden. Nebo takhle projedou, ale kočárek dostane na frak. Sousedka měla Fox a do terénu pak dokupovali další kočárek.
@loj12 Mela jsem kdysi Buffalo a pak Priam. Priam jsem mela starsi, ale po roce užívání nefungovala vysouvaci rukojeť. Ani v autorizovaném servisu nebyl díl na opravu, kupovala jsem nový podvozek - novější radu…🤦🏻♀️ Naštěstí mi nabídli repas. U hluboké korby - Priam mi vadila krátká stříška. Lehký terén projede. Ale opravdu spíše lehčí, jinak bych se bála o kola. Ke sporťáku (kosiku, skládání apod.) výhrady nemám. Bugaboo jsem podruhé nekoupila kvůli korýtku. Dcera v nem nebyla kdovíjak spokojena. Věděla jsem, ze druhe dítě bude trávit v kocaru více času, sáhla jsem po Priam. I Fox mi prijde maličko více do terénu. Ale jen o pár procent… (take záleží, co si kdo představuje pod pojmem “terén”). U Bugaboo se mi líbí, ze lze snadněji personifikovat a stříšky (i letni) jsou na výměnu skvely! Košík, skládaní také bez výhrad. Oba jsou to kočáry s vyšší cenovkou, pokud se bavíme o novem. Popravdě (a po mých zkušenostech) bych se obrátila i jiným směrem. Je tolik kvalitních značek a tolik skvělých kočáru… Asi bych se k Priam a celé značce Bugaboo ani nevracela…☺️
Měla jsem e-priam a nikdy více. Je to strašně těžký kočárek, špatně se ovládá, ač jsem používala pohon. Je velmi tuhý vůbec se to nedá srovnat s jízdními vlastnostmi bugaboo. To ani nemluvím o tom, že mi neustále v rámci reklamace vyměňovali podvozky.

@loj12 já se rozhodla pro Cybex a to především, ze mi přijde nevhodné to korýtkové sezení u Bugaboo 😊 ale líbily se mi oba dva a toto nakonec rozhodlo