icon

Bugaboo Fox nebo Cybex Priam??

ondruchovat
24. pro 2018

holky prosim kdo mate zkusenosti , nebo aspon s nekym v okoli? dekuji

brookmichaela
24. pro 2018

Mam Cybex Priam, co by Vas zajimalo?

madkat
24. pro 2018

Taky mám Cybex Priam. 🙂

ondruchovat
autor
24. pro 2018

@brookmichaela byla jsem se osobně podívat do prodejny , prvně jsem byla plně rozhodnuta pro cybex priam ale z roku 2018, teď ta hluboká korbicka 2019 je hrůza , tak mi byl doporučen bugaboo. Řekla jswm si teda ze OK . ALE! Paní v peodejne mi řekla ze cybex priam je vratký oproti bugaboo...Jenže dnes jsem ale našla na internetu prodej cybex priam 2018.. mě teda vratký nepřišel .. tak jen jaké s nim mate obecně zkušenosti ...

Bydlíme ve města , rodiče na vesnici kam často jezdíme ale terén je to stále normální .

Děkuji za zkušenosti .
Hezké Vánoce !!!

journals
25. pro 2018

Nevím, jestli můj příspěvek úplně pomůže, protože vyloženě Cybex u nás žhavým kandidátem nebyl, ale máme Foxe. Zatím tedy na svou příležitost čeká, tak o něm nic moc napsat nemůžu, ale jak se mi nelíbil (hodně nelíbil), tak to u nás vyhrál právě díky podvozku (a také díky lehké váze a celkové menší výšce kočárku), který vypadal hodně bytelně a stabilně.

kkubikula
25. pro 2018

Za mě jednoznačně Fox.Mam 3. kočárek BGB a jsou super.Foxe jsem si zkoušela na prodejně a pokud by bylo 3 dítě, rozhodně zase BGB a to Fox.

brookmichaela
25. pro 2018

@ondruchovat Já mám cbx 2018 a vratky rozhodne neni. A jeste k tomu je to elegan 🙂 Bgb je pro me takovy “plastak” proto jsem si ho nikdy nekoupila. Ale kazdeho vec a nazor. U Cbx mam rada ze se daji dokoupit spoustu doplnku hlavne lyze na hory, ty miluji! Zrovna pred mesicem jsem si dokupovala korbicku protoze model 2018 jsem mela jen sportak a ta nova kolekce se mi u korbicek je priserna.

astracreek
25. pro 2018

Máme Cybex Priam a vratký není ani náhodou, spíš naopak. Suprově se s ním jezdí, kupovala jsem ho 2017, takže korbička je také krásně prostorná. Nad Bugaboo jsem neuvažovala, nebyl mi pohodlný do ruky a ani se mi nelíbil. Ale je to o osobních preferencích. Takže v tomhle neporadím. Jen mohu potvrdit, že Cybex Priam rozhodně vratký není.

aleenka1234
25. pro 2018

Za mě Bugaboo Fox, měla jsem oba.

makronka222
25. pro 2018

Me se nelibilo u Bgboo, ze jsou strasne nizko korbicky. U cybex mi vadila v obchode dost vrzaci a rozvyklana konstrukce. Tak mam joolz.

lindikova
25. pro 2018

@ondruchovat jak jsi vysoká? Já mám skoro 180 a bgb je pro me hrozne nízko. Priam je dost na jízdu tvrdý, byl ale dlouho favoritem, krásný kočárek. Ovšem ty tragicky malý sportacky a kolibkovy sezení. A nakonec jsem si řekla, ze kočárek není na okrasu a koupili jsme Britax go Big 2, s uzasnym odpruzenim. Ale já chci kočár i do přírody, ne jen do města. Každý má to preference jinde;) tak držím palce s výběrem!

lajla
25. pro 2018

Ani jeden.oba to jsou kodrcave a vyklepane kocarky.k tomu fox ma silene teziste a spatne klouby

veli
27. pro 2018

Mame priam 2018,je stabilni je dost,ale je tvrdsi.Taky mame kombinaci mesto pres tyden a venkov pres vikend,lesni cestu zvladne a na divocejsi teren by uz to nebylo.Ja jsem s kocarkem spokojena.Jestli chcete kupovat kombinaci, tak my jsme meli problemy s vajickem - cybex cloud q - nase slo velmi spatne vycvaknout z podvozku,ale naucila jsem se.Ale trvalo to🙂

jednaholkaa
28. pro 2018

Nevybrala bych si ani jeden.. jak pise..@lindikova, tragicky maly sportacky a kolibkovy sezeni ktery je pro dite naprosto nevhodny! Nechapu, ze takovy kocarky se vubec prodavaji..

journals
28. pro 2018

@jednaholkaa to je asi veci nazoru...

ondruchovat
autor
28. pro 2018

Holky, nakonec jsem se rozhodla pro bugaboo , do bytu máme 20schodu a v bugaboo mužů ditko “vynest” v kočáru , v cybexu to z bezpečnostních důvodu nejde ..

kkubikula
28. pro 2018

@ondruchovat dobrá volba.Pokud budete pravidelně servisovat,nebudete litovat.

madkat
6. led 2019

@jednaholkaa No tak já mám Priam a jsem naprosto spokojená. Kolíbkový sezení... To si asi pletete kočárky, ne?

lindikova
6. led 2019

@madkat tak cybex nemá kolébkové, ale ten sporťáček je fakt malinkej.