icon

Jaký kočárek místo Concorda? Okolo 4-5 tisíc

triowax
14. led 2011

Ahojky

...jdu pro radu...
Mám sporťáček concord fusion( vozí se v něm rok a půl stará holčička) a chtěla bych nějakou změnu. Tedy prvně prodat fusiona a pak koupit něco jiného do cenové relace 4000-5000.
A to bud nějaké golfky, prostorné se spojenou rukojetí nebo lehký sporťák.
Dáte mi nějaké tipy a zkušenosti|???

triowax
autor
14. led 2011

třeba se mi líbí tenhle Firstwheels City Elite

Ježdený se dá sehnat za super cenu

daisynka
15. led 2011

souhlasím měla jsem Firstwheels City Elite a naprostá spokojenost, malý se mi tam vešel ještě ve třech letech i s fusakem a spinkal v něm 3hodiny. Jezdilo se s nim krásně a byl lehký a nebyl vůbec problém ve sněhu. Bohužel ho budu muset prodat, protože čekáme druhé mimi a já nemám hluboký, ale opět jdu do firstwheelsu.

martinka81
15. led 2011

@daisynka a proč si k němu nedokoupíš korbu? ta není dobrá?

daisynka
15. led 2011

právě že já mám model z roku 2007. Teď je v prodeji kolekce 2009 ta je mnohem vylepšenější a designově vymakanější a jako každou ženskou mě láká, ale bohužel nelze tyto modely kombinovat a na model z roku 2007 nasadit korbičku roku 2009. Tak proto.

daisynka
15. led 2011

navíc korba má délku 89cm a to má málokterý kočárek. Stejně tak sportoní sedačka má dost prostoru.

simonceli
15. led 2011

Ahoj, já teď měnila casualplay S4 za britax b-mobile model 2011 lehký prostorný kočár, něco mezi golfkami a spoťákem. Váha 6,3kg, spojená rukojeť, super skladný do auta, skvěle se s ním jezdí a jde polohovat do úplného lehu. Kupovala jsem ho i s madlem. Jsem spokojená.

triowax
autor
16. led 2011

@simonceli koukala jsem, ale nema mdlo vid???
Tak jak to vidím pujdu do tech firstu.
Ted jen musím prvně prodat concorda

simonceli
16. led 2011

@triowax madlo se dokupuje zvlášť...... 😉 můžeš na to koupit buď originál nebo jákékoliv universální na golfky

triowax
autor
16. led 2011

ahaaaa.
no hodne se mi libi u nuna pep, le madlo tez neni

beruskanula
10. únor 2011

@simonceli : muzu mit otazecku... k Britax B-Mobile 4 2011 🙂 ... ted jsme kocarek an netu obejvila a vypada paradne, navic jd epolohovat do lehu.. jak to je s podperkou nohou? 🙂 diky za odpoved

simonceli
10. únor 2011

@beruskanula opěrka nožiček nejde polohovat.....

beruskanula
10. únor 2011

@simonceli : mas prosim nekde fotecku? 🙂

a spokojena si s nim teda moc?
ja se do nej zabouchla 😀 , ale mam pecha, u nas ho jiste mit nebudou 😒