Jaký kočárek na dovolenou do Chorvatska?
Ahoj. Prosim o vase tipy. Mam doma velky kocar na teren Britax go big2, je skvely skrz odpruzeni a obrovsky kos, ale na cestovani to moc neni. Planujeme letet za 2 mesice na tyden do Chorvatska, tam budeme cestovat jeste trajektem na ostrov a take autem. Pak pojedeme jeste na tyden na chalupu k Frydlantu. Potrebuju neco maleho lehkeho odpruzeneho s co nejvetsim kosem s tim ze vice preferuju tu skladnost nez teren, jelikoz ten kocar chci vyuzivat i na nakupy do obchodaku atd. Mam 164cm, takze nic pro zirafy pokud to nebude mit nastavitelnou rukojet. Kocar by mel mit leh nebo skoroleh, vetrani dlouhou strechu, polohovani nozicek, skldani a rozkladani jednou rukou. Bude se vozit prcek v te dobe 11 mesicu. Nechci koc investovat ale zase ne hrkatko za 2tis. Premyslim nad Easywalker jackey, Cybex eezy S2. Co jsem tak pochopila, tak mi kocar na prcka nechaji az uplne k nastupu do.letadla a tam mi jej ulozi, pokud nesplnuje kabinove zavazadlo? Uplne se mi nechce jit do kocaru vhodneho jako kabinove typu yoyo, silver cross clic, butterfly atd, jelikoz poletime vyjimecne a chci aby ten kocar i neco projel.
@lobella z mé zkušenosti bych pořídila … je lehký, mas k němu obal, neni drahý, navíc třeba na trendybaby jsou slevové kódy. A projede toho také dost. Ja jsem s nim moc spokojena.🙂
@loj12 dekuji, na nej jsem se divala a jednak uz je pro nas cenove mimo a nevyhovuje mi jeho vyska madla a polohovani zad na zip, zkousela jsem nyni jackey s rukojeti 104cm od zeme a uz je na me dost vysoky, aer ma snad 111cm, coz je ailver cross nebo butterfly totozne vysoky

@lobella z mé zkušenosti bych pořídila Joolz aer+… je lehký, mas k němu obal, neni drahý, navíc třeba na trendybaby jsou slevové kódy. A projede toho také dost. Ja jsem s nim moc spokojena.🙂