icon

Kočárek Britax B motion 4 plus

93masa
3. led 2018

Ahoj chci se zeptat jestli tento kočárek je dobrý co se týče korby
předem děkuji za odpověd 🙂

jannkaaa
3. led 2018

S korbou jsem spokojená, ale záleží, jak rychle miminko vyroste, moje malá má skoro 5. měsíců a má přes 70 cm a se zimním fusakem je už v korbicce na těsno...😕, takže brzy kočár přeskládáme na sportak, ale jinak jsem s kočárkem celkově hodně spokojená 😉

93masa
autor
3. led 2018

No právě bojím se o to že v prosinci bude dítěti půl roku a mam strach že se tam nebude vejít 🙂

sykorkaali
3. led 2018

Mam teda jen sportak, a za nas úplně super. Syn 27m, měří skoro metr, i s fusakem se do nej stale jeste vleze, i kdyz kdyz usne a polozim ho, má to uz na tesno.

jannkaaa
3. led 2018

@93masa taky jsem se bála a můj strach se bohužel potvrdil...mala mi rychle roste...doufám proto, že do března mi v něm ještě vydrží a nejlepší by bylo, kdyby se mi do té doby i posadila😅

93masa
autor
3. led 2018

Děkuji za odpovědi a rady 😉 sem hodně na vážkách jestli ho máme pořídit 😀

oldema
21. led 2018

@93masa ahojky, nevim jestli stale aktualni, ale taky stale vaham jestli jit do Britaxu - korba a pak sportak. Hraje dulezitou roli fakt, ze ty korby jsou na chvilku a kdyz to pocitam financne, je lepsi dat ted korbu za par kc a pak predelat na sportak, nez jak moje kamaradka 16tisic za Dvojkombinaci a ted dalsi penizky za britax jen ve sportu. Na nekterych webech jsem ted nasla i teojkombinace do 15.000 kc, coz je cena jen za dvojkombinaci co mam vybranou.

gabculkaa
5. únor 2018

@93masa Ahoj, tak jak ses rozhodla? Ja porad vaham, rodim v dubnu, takze spirtak s fusakem na zimu je jasny. Spis resim mensi odpruzeni a nemoznist otoceni sportaku - s mym stestim me nase dite bude potrebovat videt a budem na chvili porizovat sportak, ktery muzes dat i do protismeru...