icon

Kočárek Chicco x Implast Bolder. Poraďte

talls
11. črc 2008

Ahoj kočky,
nemáte některá zkušenost s kočárkem Chicco Trio Tour 4? Je to ten, co na něj dělá reklamu Dara Rolinc...
Ten kočár mne docela zaujal, jen nevím... nemá nafukovací kolečka, ale prý jsou kvalitní a jejich výhoda je, že se nemusí přifukovat a nepíchnou....jinak dost muziky za slušný prachy (sporťák, hluboká korba, batůžek (ten není nic moc), autosedačka se základnou, takový "fusak" - vylepšený nánožník, pláštěnka - to celé za necelých 15 tis - AKCE).
Nebo mám předvyhlídlý Implast Bolder, cena podobná...
Tak nevím který.....nerozhodovala jste se některá mezi těmito dvěmi???

dedulka
11. črc 2008

no já osobně taky váhám mezi chicco (akorát Trio S3) a implast...a stále nevím a nevím a nevím! 😅

talls
autor
11. črc 2008

Já viděla ten Chicco naživo a docela mne dostal....teď se chystám na Boldera, tak jsem taky zvědavá. U boldera se mi líbí, že má i návlek na autosedačku, což je na zimní mimčo super...ale je to zas detail. Určitě nebudu mimčo tahat v autosedačce někde na mrazu a na nějakou chvilku přejití mu stačí kombinézka nebo deka....
A proč se přikloňuješ k "trojkolce"??? Já váhám, ale ta "falešná čtyřkolka" mi přijde stabilnější...budu jezdit i MHD, tak abych se tam s 3kolkou někde nepřerazila i s dítětem 😉

dedulka
11. črc 2008

talls: já viděla oba dva moje favority naživo ... oba se mi moc líbí - kvůli ceně se trošku víc přikláním k implastu...ale pořád si nejsem jistá!
co se týče trojkolky - já nemám vyhraněný názor na to, zda troj- nebo čtyř-kolku...takže je mi to více-méně fuk! a co se týče toho tri tour 4 - tak mě se zdají ta kolečka strašně malá a když bude sníh, tak mám strach, že se s tím bude špatně manévrovat...ale to je jen můj subjektivní pocit! 😉

talls
autor
11. črc 2008

No, ona cena je vlastně stejná, když chceš autosedačku....ten set od chicca mají teď v akci za necelých 15 a bolder je samotný za 12 + autosedačka 3,5...takže ještě o drobet dražší 😉
No, s těma menšíma kolečkama mi taky říkala ségra, že je to blbý, ale ono zas u tý trojkolky más horší stabilitu, i ve sněhu, takže se to asi vyrovná...a já teda nikde ve sněhu jezdit nebudu (nebydlíme na horách 😉 ), obvykle je to u nás po cestách uklizený 🙂 ...no, uvidím...jinak v obchodě se mi s ním jezdilo mooooc pěkně, ani jsem se nechtěla odlepit 😀
Uvidíme ten bolder....to zas bude dilema.

konja
11. črc 2008

Ahoj holky, takjá tohle také řešila a nakonec rozhodla náhoda a máma doma Sadu Trio Enjoy.Já původně chtěla trojkolku (už ani nevím proč), ale manža se doslechl od svého kolegy z práce, že budou prodávat nový kočárek, protože jejich aktivní babička s dědečkem jim koupili kočár aniž by se jich zeptali a oni si zrovna tři dny před tím domů přivezli práve to Chicco. Tak se ho rozhodli prodat a za tak krásnou cenu, že jsme neváhali ani minutu. Zatím ještě nejezdí, mimi se zatím vozí v bříšku, ale já už se do kočárku zamilovala.Zkoušela jsem ho jak doma, tak venku na zahradě a jezdí se dobře i s malejma kolečkama.Tak snad si pak nebudem nadávat.Každopádně jsem měla kočárek od chicca na prvního syna (před skoro pěti lety) a nemohla jsem si na něj stěžovat.Taky neměl nafukovací kola (ikdyž byly docela velký) a jezdil skvěle a byl naprosto bez závady.