icon

Kočárek Depemo grander, chci znát váš názor

dancatinterova
10. led 2015

Ahoj dámy, chci se zeptat, zda je tu nějaká maminka nebo těhulka, která má tento kočárek? Chci jen znát názor🙂

Kočárek Depemo grander, chci znát váš názor
kercitka
16. led 2016

Já ho mám vybraný, tak jsem zvědavá, jestli někdo odpoví 🙂

axlaranda
18. led 2016

ja ho mam, ale budu pouzivat az za 2 mesice 🙂

zmrzka89
22. čer 2016

@axlaranda jaké jsou zkušenosti s kočárkem?

axlaranda
4. črc 2016

@zmrzka89 zatim velka spokojenost, jezdi se s nim vyborne, vnitrek se da prat, coz jsem musela uz parkrat vyuzit, prislusenstvi a funkce super. Jen je docela tezkej, ale nikam ho nevynasim, takze je mi to jedno... sportak jsem zatim nezkousela, mala ma 3,5 mesice

mnm2107
9. říj 2016

já jsem zatím moc spokojená, používáme ho od června. krásně se řídí, jezdí skoro sám. zatím využíváme jenom autosedačku a hluboký kočár. Ke kočárku je super výbava. Líbí se mi to ucho nahoře, párkrát se nám stalo, že doma nejel výtah a já jsem musela tahat kočár do druhého patra. Takhle jsem mohla syna klidně nechat v korbě a pohodlně ho vynést nahoru, ani se neprobudil 🙂 spodek je trochu těžší, ale nic strašného, vynesla jsem ho v pohodě a to mám 55 kg 🙂 taky se dobře skládá, vejde se nám celý do kufru auta, máme krátkou fabii. Zatím jsem na něm nenašla žádné vady. Naprostá spokojenost

katris
1. lis 2016

Mám tento schovaný ma půdě.....už se na něj nemůžu dočkat😍 až s ním vyrazim do ulic

jitulka89
26. črc 2017

dámy obnovuji diskuzi, taky se mi moc líbí a přemýšlím, že do něj půjdu 🙂 jak jste spokojené? 🙂