icon

Kočárek EasyWalker Qtro, prodává ho někdo?

lmat
1. led 2015

Má někdo z Vás tento kočárek a nevíte o někom,kdo by ho prodával v období února ?Jaké máte zkušenosti? 🙂

raduska21
1. led 2015

Ahojky, my ho mame a je uplne super. Korbicka je velka, mala v ni vydrzela do 8 mesicu a to je poradny dlouhan ( v pul roce mela 75 cm) a pak sportak je taky dobrej. Necha se krasne polohovat pomoci zipu, kola jsou velka, dofukovaci, velka loziska. Doleje prostorny kosik, necha se polohovat madlo, takze vhodny pro mensi i vetsi lidi, mohu jen doporucit....

veverun
1. led 2015

Zdravím, já mám tento kočárek kupovaný v r. 2009. Teď vozí druhé dítko. Prodávat ho budu tedy až tak za rok 😀 , ale aspoň své zkušenosti napíšu.
Easywalker je dle mého soudu jeden z těch dražších kočárů, ale já jsem si ho vyhlédla, vyzkoušela a zamilovala si ho. Viděla jsem teď nový na výstavě a mám dojem, že je ještě o něco vymakanější než ten můj starší. Korbička je dostatečně prostorná, ikdyž je fakt, že já mám obě děti zimní, takže v půl roce jsme už přecházeli na sporťák, takže s fusakem jsme jezdili v korbě jen asi 4 nebo 5 měsíců. Vyhovují mi nafukovací kola, jezdíme i do terénu, takže to jsem ocenila. Sice jsme i píchli, ale lepení drží. Jede se s ním lehce, jednoduše se skládá i rozkládá. Plusem je i sklápěcí rukojeť, nepřekáží v MHD. Jinak já osobně prázdný sporťák uzvednu, ale je-li v něm dítě, sama ho např. do autobusu se schody nedostanu, kór když je to ten s úzkými dveřmi. Dá se s ním i sjet/vyjet schody, ale nedělám to ráda, je to o bezpečnosti i o námaze pro konstrukci. Na co si musím dávat pozor, když jedu do užších dveří, někdy se stane, že zavadím zadním kolečkem, uprostřed je taková gumová čepička, která kryje šroub, a ta mi už několikrát spadla, jak to drhlo o ty dveře. Taky mě už nějakou dobu zlobí jedno přední kolečko,

lenkaluk
1. led 2015

Ahoj vespolek, my máme tento kočár jako sporťák a jsem moc spokojená. Nafukovací kola - projedeme všude (lesní cesty, polní cesty, atd....), polohovací rukojeť - každý si nastaví podle své výšky, polohovací zipy už taky byly uvedeny, jednoduché skládání taky..... chceme ještě jedno mimino a tak si myslím, že dokoupím k podvozku korbičku a bude hotovo:o))
Jako minus vidím brzdu - na to, že to je spíš dražší kočárek, je brzda hodně jednoduchá a občas mi i vypadne.

skavenka
1. led 2015

Mám ho jako komplet po jednom dite,odvozil už mé dvě děti a ted cěkám třetí a na nej i tento uzasny kočárek. Patří k těm dražším,ale z druhé ruky jsme ho videla i kolem 10 000 takze za me super volba 🙂
Jsme rodina co jezdi i hodne do terenu a tim kocarem jsme projel isnad vsechno :D

petula_88
2. led 2015

Za me naprosto super. Mam jen dva minusy - je dost dlouhy, takze nesikovny do MHD v pripade vice kocarku v autobuse (musi se sklopit rukojet, ale kdyz vezete prebalovaci tasku, moc to sklopit nejde). Kocarek ma spatne pristupny kosik. I kdyz mam sportak, stejne musim ke kosiku klekat. Nicmene bych tento kocarek volila znovu. Jeste doplnim plus navic - pri chuzi clovek neslape na brzdu ani nekope do jinych casti. Za kamaradcinym kocarkem jsem musela "cupitat", nesly delat dlouhe kroky🙂

gabiho
8. únor 2015

My teda mame Sky, ale zatim jsem jeste nenarazila na lepsi kocarek-krome Bugaboo,ktere je pro me zatim cenove jinde 🙂
Snadne ovladani, clovek neni sedrenej z toho,ze veze kocar,protoze on vlastne jede sam 🙂 A to si pochvalujeme my,jako aktivni rodice,kteri s nim brazdi pole, louky, lesy...a ted dokonce i snih v Nizkych Tatrach 🙂 tak samozrejme babicky, ktere ho ovladaji jednou rukou na pohodu 🙂
Jenom na Vas mam dotaz,kdo uz vozi ve sportaku ted v zime-a mate original fusak Easy Walker-jde nejak pridelat nahoru, aby nesjizdel...na pasech ho mam,ale stejne mi to porad pada,kdyz malej sedi ☹

luseta2000
24. bře 2015

Ahoj my mame tento kočárik a chcelôa som ho predať ale mame iba sportovu verziu ale sme zo slovenska čo je dosť daleko 🙂 pre teba.