Kočárek G-mini Grand, kde na prodejně? Zlínský kraj
Dobrý večer, chci se zeptat na kočárek g mini grand, můžu ho koupit někde na prodejně ve zlínském kraji? A ještě jedna otázka, lze na něj použít vajíčko brio go? Pokud ne, prodáváte někdo vajíčko, Zlínský kraj? Děkuji moc za odpověď.
Pouzivala jsem ho i s vajickem od Cybexu. Brio go je Britax? Pasují na to vajocka cybex,concord a jeste nejake. Ale ty Britaxy myslim, ze ne.
Kdyby jsi chtěla, tak nakonec budu svuj cybex prodavat. Chtela jsem ho nechat na druhé, ale bavili jsme se s chlopem a budu se vrscet do prace a druhe tak za 2-3roky. Mam cybex aton basic. Vybrala jsem ho protože je snad nejvice prostorné, takže se mi tam mládě vešlo i v 80cm a 12kg. Vetsina vajicek je sice do 13kg, ale děti se tam nevejdou. Mam ho ještě v zaruce do srpna kupovany na mall.cz Prodala bych ho tak za 1000
@margaritta1987
Zdravím, super, mohla by jste mi ho prodat? A máte i adaptér? Jestli můžete poslat foto 🙂 děkuji
Dobrý den mohu se zeptat někoho kdo mate Gmini grand ... chci ho koupit ale bojim se toho ze tam nejde nastavit vyska rukojeti . Já mám 163cm a přítel 197cm a pětiletá dcera se taky těší ,že bude vozit. Máte někdo zkušenost?

Ahoj, ja jsem grand měla a byla jsem moc spokojena. Měla jsem šedý se stribrnou konstrukcí. Nechala jsem si u jedné paní na FB ušít prodloužení strisky s vetranim za 350kc, pridelava se to zipem už k tvoji střeše. Sladila jsem to ještě s kratem na madlo a vypadalo to super. Byl super, rychle se skladal a vlezl se i do mensiho auta kvuli korbicce, co sla smrsknout. Když už byl ve sportaku a usnul tak jsem ho za par sekund polozila do korby. Za mě bezva