icon

Kočárek Jedo Bartatina Alu Plus x Jedo Bartatina

za_bu_ska
2. led 2017

Prosím o zkušenosti - zvažuji dva podvozky kočárků u značky Jedo - a to Bartatinu Alu Plus (houpání na řemíncích) a Bartatinu (houpání na vahadlech). Pro kterou jste se rozhodly a proč... 🙂. Popřípadě jakékoli zkušenosti, recenze a pod. vítány 🙂!!!

antonie87
6. led 2017

ahojky, my jdeme pristi tyden objednavat a rozhodly jsme se pro kozene reminky 🙂...prijde nam to do terenu, jako jsou polni cesty lepsi a taky si rikame, ze kdyby se neco pokazilo, tak se reminky jen vymeni a bude 🙂 navic je krasne houpaci 🙂

za_bu_ska
autor
6. led 2017

@antonie87 Tak já nakonec objednala na vahadlech - ty řemínky se houpaly až moc i do boku a tak. Bych se bála že se mi miminko z kočárku převrhne - ale je to možná i tím, že jsem si objednala kočárek s velkýma kolama 😀

antonie87
8. led 2017

@za_bu_ska Vcera jsme byli objednat, a nakonec vyhrala taky vahadla 🙂, je pravda, ze reminky se houpaly az moc 🙂, a mame taky "14"kola... jakou budete mit barvu korbicky?

za_bu_ska
autor
8. led 2017

@antonie87 Tak to budeme mít stejná kola 🙂 - bílý podvozek s vahadlama a velkyma kolama - 14'' plus korbicku cislo 012 s cernym spodkem... - seda s bilymi punticky - co jste vybrala vy? 🙂

antonie87
8. led 2017

@za_bu_ska jeee 😍, mame to stejne, akorat korbicku 012 s bilym spodkem 🙂... konstrukce taky bila a kola chrom 🙂. Ma byt zacatkem unora, uz se tesim 🙂

katush03
23. dub 2017

Ahoj holky, taky uvažuji o tomhle kočárku a přemýšlím který typ by byl lepší. Ještě mám spoustu času tak mapuju možnosti. Můžete prosím napsat jak se vám osvědčil v provozu? Potřebuji kočár na polňačky tak ať něco vydrží a pořádně pruží 😉

za_bu_ska
autor
25. dub 2017

@katush03 Já jsem s kočárem maximálně spokojená! Lehký, snadno ovladatelný a výlety po polních cestách taky zvládá! 🙂 Nakonec jsem vzala s vahadlama, abych tam mohla dát i sporťák - ten na řemínkách mi přišel, že pruží až moc - na sporťák. Jinak v kočárku mi malá krásně spinká, jinak doma s ní mívám problém.. Takže za mě i zpětně vím, že jsem vybrala dobře 🙂.

katush03
25. dub 2017

Moc děkuji za recenzi😉 napřed jsem se zamilovala do toho s tema remenama. Ale je fakt že se houpal hodně. Ale zas zkoušela jsem to jen tak chvilku. První rozkoukavani se ve světě kočárků😁. Nerozvrzal se nebo nezačal rezivět?

za_bu_ska
autor
27. dub 2017

@katush03 zatim je super- nevrze ani nerezavi 😀

katush03
27. dub 2017

Díky moc jsi mě pomohla. To jsem přesně chtěla slyšet (číst )😁👍

za_bu_ska
autor
27. dub 2017

A korba je super velká - v tomhle počasí jsem vytáhla zimní fusak a krásně se mi tam vleze 🙂. Jo, to jsem ráda. Tak ať dobře vybereš a pak hoď obrázek 🙂.

katush03
29. dub 2017

Taky mě udivilo jak některý kočárky můžou být malý. Tím že budem mít zimní mimi musí se tam vlézt zimní fusak. To je další bod plus😉.no než ho pujdem objednat to bude eště chvilku trvat. Ale pak ráda hodím fotku. Ta tvoje je super. 😚👍. Jo a co ulozny prostor a taška? Dostačující?

za_bu_ska
autor
29. dub 2017

@katush03 Tak ulozny prostor dole pod kocarem nic moc - ale na plastenku, destnik, adaptery na vajicko a nejaky drobny nakup to staci - spis mi prijde horsi pristup do samotneho prostoru, ta taska se mi totiz nekdy odepina z takovych cvocku, co je pripevnena k te konstrukci. Ale ja jsem nemehlo 😀 A prebalovaci taska je super - vleze se mi tam vse, vc. oblecku na prevleceni, latkovych plinek, papirovych plinek, ubrousku na utirani, prebalovaci podlozky, piti pro sebe, svacinky, penezenky, mobilu, .... 😀

katush03
4. kvě 2017

Nemyslím si že by to bylo tebou😄. Právě že už když jsem zkoušela tu spodní tašku otevřít v obchodě tak se mě ty cvocky odeply samy a nešly mě přidělat zpět. Tak z toho jsem byla mírně nervózní 😁😊. Ty brdo člověku nezasvecenému ani nedojde kolik věci je potřeba s sebou na procházku 😊

lucinekat
28. čer 2017

Ahoj holky,taky jsem rozhodnuta pro tento kocarek - na vahadlech, ale na internetu ho nikde nemuzu najit se 14 kolama a hlavne s bilym podvozkem. Vsude je jen podvozek cerny a to se mi tolik nelibi. Mohly byste mi prosim poslat odkaz,odkud jste kočárky objednavaly??? ;) diky vam mooc!!!

katush03
29. čer 2017

@lucinekat ahojky já ho nebudu objednávat přes net. Prodávají ho kousek od našeho domu v Brně. Sam baby se jmenuje ten obchod. Mají pobočky i v jiných městech. Třeba budeš mít nějaký blízko. Mrkni na net. Ale myslím že mají i e-shop. A dá se to u nich nakombinovat jak chceš. 😉

antonie87
30. čer 2017

Ano, i my ho máme ze Sambaby 😉

za_bu_ska
autor
10. črc 2017

Taky máme ze Sambaby 🙂, Ostrava.