icon

Kočárek Jedo Fyn 4DS, prosím o recenze

krmv
13. únor 2016

Prosím o nějaké recenze na tento kočárek kupovaný v roce 2012.

denousek
1. dub 2016

obnovuji téma ... . . . zajimaji me nové modely... děkuji 🙂

nike2015
1. dub 2016

Jestli vám to pomůže, mám model 2012. Od 2013 se dělá propracovanější model s madlem a myslím i separátníma stříškama na korbu a sporťák. Já jsem ale i se starším modelem spokojená. Kupovala jsem ho z druhé ruky jako celou trojkombinaci. Využili jsme vše, i autosedačku/vajíčko. Je to kočárek těžší, ale má pořádná kolečka a je super na horší cesty, do lesa a do sněhu. Trochu horší je ta stříška, je kratší a nedá se pořádně donatáhnout, tak jsem na Lilince koupila přídavnou stříšku na zimu i léto a moskitiéru/clonu na léto a bylo vystaráno. 🙂 Vajíčko je takové jednoduché, ale na občasné popojetí stačí. Výhodou je taky košík, je velký a odvezu v tom v pohodě celý nákup (určitě tam narvu víc, než je max. nostnost). Když ale nandáte sporťák, tak je hůř dostupný. Co se koleček týče, nedají se v podstatě dofouknout normální pumpičkou na kolo, ale je tam autoventil, takže dofukujeme jen na pumpě (doma se to nedá). A 2x jsme měnili duši a jednou jsme jí lepili (nevýhoda nafukovacích koleček). Ale jinak slouží parádně. Takže i kdybyste měly šanci sehnat nějaký z druhé ruky, vůbec bych se toho nebála. Je to bytelný kočárek, který vydrží v dobrém stavu dlouho. Kdybyste se chtěly zeptat na něco konkrétního, dejte vědět. 🙂

denousek
1. dub 2016

@nike2015 moc dekuji ja prave nevim jestli dorjan nebo jedo 🙂 pořád se rozhoduji zaujaly mě nové barvy .) děkuji

nike2015
1. dub 2016

S Dorjan nemám zkušenost, ale podle fotek a popisu mi přijdou hodně podobné. 🙂 Tak přeji šťastnou ruku při výběru.