ahoj holky,
prosím o radu ty,které mají kočárek...máte kněmu některá namontované madlo a dokoupený nánožník? Někde jsem četla, že by k němu mělo jí madlo Madlo Chicco Ct 0.4 a nánožník CASUALPLAY.Máte některá? A jak jste to madlo přichycovaly?děkuju 🙂
Kape, nezda. Jezdi to porad temer samo. Nemas poloprazdny duse?
@kape nemôže to byť aj zdvíhajúcou sa váhou dieťatka?
predsalen je iné ked je kočík zaťažený 4 kilami a ked je zaťaženy 15 kilami 😉
Dakuejm za odpovede.
@jerryjanka - to ma nenapadlo, tak som ho teraz isla vyskusat naprazdno a asi nieco na tom bude, len aj takmam pocit, ze to nie je uplne to co na zaciatku, este dofukame duse, aj ked sa mi zda ze tie su v pohode.
Inak ten emitex nanoznik mam aj ja, ale je dost nemozny na tom kociari, ja s nim velmi spokojna nie som. A vystvavny kusok to rozhodne nie je 🙂
@kape jedna vec je váha, druha vec môžu byť poloprázdne kolesá a ešte tretia vec je - daj mužovi premazať kolieska s WD40 aj to môže pomôcť 😉
ja mam nanožnik šity a sice ešte nepoužity ale zda sa mi super a aj celkom pekny
@kape no podla mna by ti mal ist aj po 2och rokoch uuuplne paradne - aspon ten nas isiel uplne ako novy ...skus ako baby radili, dofukat, premazat a ak to nepomoze tak reklamovat alebo dat opravit - urcite to nie je normalne aby isiel tazko 😉 🙂
@kape prave nam dlho stal v pinvnici co sme ho nepouzivali lebo sme pouzivali uz len surodenecky a ked som ho nahodou vybrala von ze oprasime a pouzijeme tak som vzdy bola nesmierne nadsena z toho ako krasne a lakucko isiel 😵 😵 😵
Baby dik za rady vyskusame, je pravde ze ide lahsie ked tam Samko nesedi. A mam este jednu otazku, Vam nepraskol na strieske ten priesvitny plast, ked mate striesku sklopenu, nam na oboch stranach a ked som to reklamovala, tak mi dali odpoved, ze nespravnou manipulaciou v zime sa mi to stalo, vraj ked prideme domov tak mame striesku nechat nejaky cas napnutu, pokym sa vyrovnaju teploty, ale my sme chodili uz len so sklopenou strieskou tak z toho to urcite nie je. Ale uz som to nestihla doriesit v cas 2 rokov od zakupenia.
@kape nam sa to nestalo ale uz som o tom pocula velakrat ze sa to babam prasklo ...asi zavisi aj od konkretneho vyrobku - my sme zase strechu mali skoro vzdy otvorenu - tak mozno aj preto 😝
ahojte speeďačky.-)tak my máme jinej kočár, potřebovala jsem otočnou sedačku, protože to moje proncátko je děsně citlivka na vítr a slunce🙂tak máme bertiniX4 a je teda super, jen je teda oprodi speedimu hrozně úzkej.-)ale jezdí se s nimtaky kráně, skoro jako s 3kolkou, jen je teda o dost těžší, takže prodáváme, kdyby by zájem.-)
https://www.modrykonik.cz/bazar/kocarky/47fl/qu...
podotýkám, že na boudičce je plast naprosto bez chybičky.-)
Ahojte speedošky, chcem sa spýtať ako dlho vám detičky vydržali vo vaničke a aký fusak by ste mi doporučili.môj Šimonko je júlový a zatiaľ skôr drobnejší (vo dvoch mesiacoch mal necelých 5 kíl) a či budem potrebovať aj nánožník alebo bude stačiť lepší fusak a pláštenka. vopred veľká vďaka za rady 😉
@ivka8255 tak moje malá se narodila začátkem května a už má korbičku malou, takže příští týden už přejdeme na sporták, fusak mám koupený originál a čekám než dojde a pláštěnku mám na korbu originál, na sporták jsme koupila obyč pláštenku za 250,- ale ještě jsem ji nezkoušela a o nánožníku pořád uvažuji uvidím až dojde fusak
ahojte bosorky
ja len že pre tie zvedavé je na stranke quinny com už odfotena nova kolekcia speeda - su tam len 4 farby ale zda sa mi že aspon lepšie ako minuloročne 😀
Ahojka, potřebuji poradit mám za sebou první jízdu sportákem a potřebuji poradit na malou moc svítí sluníčko ale nechci kupovat slunečník používáte něco jiného?
medan - najlacnejšia verzia prehodená plienka
najidealnejšia verzia - slnečná clona napr, kiddopotamus
verze tři...za chvilu bude stejně furt hnusně tak nic nebudeš potřebovat 😀
no plenu nesnáší a ječí
Holky a jak to řešíte v zimě? nemyslím tím nánožník a fusak..ale aby tam prostě tolik nefoukalo..protože ta stříška je vyloženě nepraktická
ja som si nanožnik dala ušiť u pani z mimibazaru českeho...
@jerryjanka taky uvažuju o nánožníku z mmb, jen jestli to není zbytečný, ale zas když bude opravdu hnusně ... 😨
no ja to beriem tak - do goratexoveho speedackeho fusaku musi byť fakt zima - ale niekedy je len sychravo velmi zima ani nie je len fučí - vtedy by som povedala že je praktickejšie dať nánožník ako nedať nič alebo rovno fusak.
@innes
@jerryjanka a u které sis nechala přesně ušít?a ok?
@medan29 rada by som ti povedala ale musim to najskôr najsť - ja som si totiž davala šiť veci na 2x, najskôr nanožnik a tašku a potom druhy krat obal na madlo s nápisom, a náhradné nápisy - každe od inej tak to idem kuk a pošlem - jasne ja som spokojna. foto v albume
@medan29
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=27088546&tab=2
tento som si dala ušiť - len teda vo vlastnych farbach ona sa prispôsobí.
@jerryjanka moc dík koukala jsme k tobě do alba a je pěkný
Ahojte.
Chcem sa spytat, tych co pouzivate Speediho cca 2 roky, nezda sa Vam ze je ovela tazsie ovladatelny ako na zaciatku. Ja mam z nasho taky pocit, ze je to teraz poriadne tazke a ked bol novy tak uplne v pohode jednou rukou. Je to normalne, alebo pojde o nejaku vadu ?
@radka_26 - bola tu jedna mamickapod nickom ena, ale neviem ci chodi este na toto forum