icon

Kočárek Tako Baby Heaven Line, máte někdo zkušenost?

sendoska
28. lis 2012

Uvažuji nad koupí toho kočárku... tak budu za každou zkušenost vděčná 🙂 http://www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-baby...

Strana
z3
leenulka89
28. lis 2012

@sendoska Ahoj, já se na něho taky dívala když sme vybírali kočárek, na prodejně sem si ho i vozila, ale byl docela těžkej...kdfyž si k tomu ještě přimyslíš váhu mimča.... a pokud neměříš zrovna 180cm, tak si myslím že je i zbytečně vysoký...

vjerca
28. lis 2012

@sendoska taky ho mám v hledáčku, tak uvidíme, co tu napíšou maminky, co s ním mají zkušenosti 😉

sendoska
autor
29. lis 2012

@leenulka89 Já jsem ho ještě na živo neviděla 😢 . Tak možné to je že těžký. A prosím tě, má takovou velkou korbičku jak se prezentuje na netu?? chtěla jsme ho hlavně kvůli ní.... Bubu mít malé v květnu a ráda bych abych ho ještě i v zimě dala i s fusakem do Korbičky ... Původně jsem chtěla Tako Warrior ,ale to mě kámoška straší, že se mi tam male v zimě nevejde ☹ ... jsem prvorodička a sbírám rady kde se dá ...... 😉

leenulka89
29. lis 2012

@sendoska no myslím že na zimu tam mimčo s fusakem určitě nedáš, to je můj názor. Korbička je asi o něco malilinko větší než u některých kočárků, ale ne zas tak... Pokud chceš velkou korbičku, mrkni na tenhle http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=786113 taky sem ho původně chtěla 😉 Ale ani u tohohle nevím jestli tam dáš 3/4 ročního prcka s fusakem... taková hl. korba nevím jestli vůbec existuje... Potom jedině zkusit klasiku http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=325...

sendoska
autor
29. lis 2012

@leenulka89 Tak asi budu muset hledat ještě něco jiného ☹ ...Ten Verano se mi až tak nelíbí a ten druhý zase nemá otočné kolečka které bych si přála .. Ještě mě napadlo jestli můžu už tak 6-7měsiční mimčo vozit ve sportáčku?? Ty byvaji u těch kombinací větší než korbičky a některé jdou dát až do lehu 😉

leenulka89
29. lis 2012

@sendoska já myslím že určitě můžeš, nevidím v tom problém 🙂 U většiny trojkombinací jdou dát sporťáčky do lehu, vyjímka o které vím je Colleto. Jinak my taky budeme na další zimu už ve sporťáku, předpokládám že ho zprovozníme jak bude mít prcek přes půl roku...

sendoska
autor
30. lis 2012

@leenulka89 Děkuji za informace 🙂 ..Alspon už nebudu vybírat kočárek jen podle korbičky 😀

tarien
4. pro 2012

@sendoska Kočárek tako baby heaven máme zamluvený, prcka čekáme do měsíce 🙂 ocenila jsem větší korbičku (jsou kočárky určitě i s větší), nám bude ale stačit. Nicméně si myslím, že 6-7měsíční mimčo se tam na zimu i s fusakem už nevleze. My budeme příští zimu jezdit se sporťákem (malý bude mít rok), je docela pěkně taky krytý 🙂 Těžký mi nepřišel, když jsem ho měla v ruce (mě ty úplně lehké kočárky moc nesedí, nepřijdou mi tak stabilní - ale to je jen můj subjektivní názor) a jezdilo se s ním dobře. Tak snad budeme spokojení 🙂

sendoska
autor
5. pro 2012

@tarien Tak až ho budeš mít vyzkoušený , prosím napiš jak si spokojená 🙂 já budu kupovat až v Březnu, možná v Dubnu. Mi se opravdu moc líbí 🙂 A vyhovuje i cenově 🙂

alex01
18. led 2013

Ahoj, dneska si pro baby heaven jedu, mam uz sice 3mesicniho prcka, ale kocar by mel byt dost velky. Pak napisu dojmy 🙂

sendoska
autor
19. led 2013

@alex01 Tak budu jen ráda 🙂

alex01
19. led 2013

@sendoska ahojky, tak mam ho doma, v barve bezovo cerna. jedine cim jsem zklamana je barva, proto jsem pozadala prodejce, aby mi objednal novy v provedeni len - hneda. Jinak je fakt super, korba hooodne velka, doporucuji.

sendoska
autor
19. led 2013

@alex01 Mě se právě na internetu taky líbí ta kombinace béžovo-černá ... ale říkáš, že je nic moc jo?? ☹ .. Jinak na prodejně jsme viděla ten celý šedý 🙂 a ten byl hezký .. ale taky uvažuji nad tím hnědým 🙂 tak až ti dorazí hod sem prosím fotku 🙂 ony ty fotky na netu dost zkreslujou... 😉 ... A už jsi zkoušela se s ním projet?? 🙂

alex01
20. led 2013

@sendoska no, zkousela po baraku 🙂 a jeste jsem s nim jela od prodejny k autu..jako hodne lidem co ho videli se libi, ale mne se proste na prodejne zacaly libity ty lnene, no.. 😀 ale jelikoz se mi pokazil stary kocar, tak si tento bezovy asi budu muset nechat, protoze byt 14 dni bez kocaru jaksi nejde..

alex01
21. led 2013

@sendoska ahojky, tak nakonec jsem si nechala ten bezovo cerny, prikladam fotku

sendoska
autor
21. led 2013

@alex01 Tak to je pech, že ti poslali zase ten stejný ☹ .. ale taky je hezký 🙂 I když ty Lny jsou o malinko hezčí 🙂 Na netu mi ta barva tohohle kočárku připadá že ta světlejší tam část tam vypadá tmavší ... Nejhezčí je ta poslední fotka 🙂 jde vidět, že Korbička je opravdu velká 🙂 malý má 3 měsíce a má tam krásně ještě hooodně místa 🙂 Já budu mít v Dubnu ten svůj tak pak tady dám fotku jak vypadá v reálu 🙂

alex01
21. led 2013

ještě sporťák..ale je to foceno večer, takže ta béžová je víc do zlata..ten lněný jsem se rozhodla nebrat, protože je teprve půl roku na trhu a kdoví co ta látka časem udělá...a taky je to modni záležitost, která za dva roky už nemusí frčet a pak kočárek neprodám.

sendoska
autor
21. led 2013

@alex01 Tak ona to je jen imitace lnu tak snad by to mělo mít stejnou výdrž jako ta normální látka 🙂 .. Mamce se nejvíce líbí ta kombinace co máš ty 🙂 a jelikož bude kočárek financovat tak uvidím co nakonec vybereme 😀

lusany
30. led 2013

Mohu se Vás zeptat jaká je skutečná velikost vnitřní korbičky kočárku?

sendoska
autor
2. únor 2013

@lusany včera jsme byla v prodejně a paní říkala 83cm .... a ta korbička je opravdu velikáááá

tarien
8. únor 2013

@sendoska Tak my už jezdíme, mám úplně ten stejný jako @alex01 🙂 A zatím super, jediné negativum, co jsem objevila je ten spodní koš...plná taška s nákupem se tam dává blbě...už jsem si zvykla, že pár věcí z tašky vyhážu ručně a pak ji tam strčím 🙂 ježdění super, houpání taky jde v rámci možností, prý se ještě vykechlá, tvrdil prodejce, velikostně v pohodě. Malé se v něm líbí, spinká v něm jako andílek🙂...mě se tahle kombinace béžovo-černé líbí, na prodejně jsme se rozhodovali ještě mezi černo-zeleným...

sendoska
autor
8. únor 2013

@tarien děkuji 🙂 já budu mít nejspíš ten šedý-len 🙂 bohužel na prodejně měli na omrknutí jen ten šedý ☹ . Snad s ním taky budu spokojená 🙂 zatím jsem unešená s jeho Velikosti 😉

alex01
9. únor 2013

@tarien jj, ten kosik je opravdu vyreseny spatne, ale jak rikas, z tasky vytahnu par veci a jde to. hlavne, ze je pevny a bytelny 🙂 Divala jsem se poradne na sportovni verzi a na tom operatku je zajimavy potah..snad z frote rucniku, mas to taky tak? jde to trochu videt i na te moji fotce. Ted jak uz skoro mesic jezdime, tak zacal vrzat podvozek, tak nevim, pritel se na to pry mrkne a zjisti kde je problem. jinak fakt spokojenost, mala ma 4 mesice a porad ma v korbicce dooost mista.

alex01
9. únor 2013
tarien
9. únor 2013

@alex01 sporťák máme zatím nevybalený, takže jsem nekoukala ještě. To vrzání...možná bude stačit to něčím máznout, aspoň ten prodejce říkal, že to máme občas mazat...taky jste ho kupovali v Ostravě? jinak máme i podobné dupačky jako vy 🙂 máme je právě na sobě, akorát nám tam ty zvířátka sedí 🙂 ať žije Kik 🙂

alex01
10. únor 2013

@tarien no mi prijde, ze to vrzou plasty..?? Mno uvidime, ted sel pritel s malou ven, tak uvidim co na to rekne. taky ho mame z Ostravy ze Zabrehu. Hihi, dupajdy jsme dostali od hodne tety, ale uz je mame narvane, takze je asi vyradime, mala zacala nejak hodne rychle ruuuuust 🙂 😀

misa21
17. únor 2013

ahoj...🙂 já mám tento kočárek taky doma...jen v šedo zelené barvě...hledala jsem dlouho a chtěla jsem velkou korbičku...švagrová měla již výše zmiňovaný roan marita a podle její korbičky jsem se řídila. Tento kočárek jí má asi o nějaké 2-3cm užší ale jinak je stejně velka 🙂 moc se těším až vyjedeme...je opravdu krásný. co se týká vrzání tak nám říkal pán na prodejně že to má anžel promazávat a sem tam vyčistit....tak doufám, že to bude v pořádku.

Mějte se hezky

sendoska
autor
18. únor 2013

@misa21 máš tu šedo-zelenou ve lnu?? můžeš sem prosím hodit když tak reálné foto?? 🙂 taky se mi líbila ale viděla jsme jí jen na vzorníku a neumím si to představit ☹

misa21
20. únor 2013

mám doma jenom autosedačku...vyfotím jí a dám sem foto....hluboká korbička je u švagrové ale když chvíli vydržíš tak sem hodím i tu....ale kočárek je vážně nádherný....vůbec se toho neboj...všichni ho moc chválí a barva se líbí ... 😉

sendoska
autor
23. únor 2013

@misa21 já určitě vydržím na foto kočárku 🙂 stejně ho budu kupovat až ke konci dubna 🙂 a budu moc ráda když ho uvidím na fotce předem 🙂 v prodejně mají vystavený jen šedý ☹

Strana
z3