Kočárky na veletrhu Prodítě v Brně, dávají tam slevy?
Ahoj holky, prosím máte některá zkušenost s tímto veletrhem? Dávají tam slevy na kočárky? Ten veletrh je v březnu 2014 což je jen měsíc před mým termínem, tak nevím, jestli se vyplatí počkat na ten veletrh nebo je to zbytečný. Protože kočárek, který bych chtěla má dodací termín 6 týdnů, takže kdybych na veletrhu v březnu nic nepořídila, tak bych kočárek do termínu neměla. Tak nevím....
@outeq Počkej jak to myslíš? jako že já bych radši ještě nic kupovat neměla?🙂 Já zatím nebudu kupovat, jen sem se zamilovala a taky do Stokke🙂 včera jsem se byla podívat na Crusi na živo a prostě ho musím mít. Je to neuvěřitelný kočárek, připadá mi, že ani jako malá sem po nečem netoužila tolik, jako teď po tomto kočárku🙂
@kristl85 Já jsem na veletrhu Pro dítě v roce 2011 kočárek koupila 🙂 Ale byla jsem asi 4 měsíce před termínem. Cena byla levnější než v kamenných obchodech, ale dal se stejně drahý / levný najít i na internetu. Jen by bylo složitější dodání a taky jsem na veletrhu měla možnost vidět spoustu kočárků pro srovnání.
@kristl85 neee, jen ja jsem byla hypochondr a v asi v 8.tydnu. S nákupama jsem čekala na výsledky triple testu myslím... Jj, vypádá krásně, i korba celkem prostorná. Úplně tě chápu, svůj kočárek miluju doteď , chodím se během dne na něj koukat do komory 😀 Ještě během veletrhů má třeba Malvik slevu 10%, protože nejsou přímo na veletrhu. Chce to sledovat...
My jsme letos na tomto veletrhu kočárek koupili a celková úspora to pro nás byla tři nebo čtyři tisíce, takže maximální spokojenost.
Musí se kupovat lístek na veletrh dopředu, nebo v ten den si ho tam prostě koupím???
@maruska116 já se chystám, ale nemám moc představu, co tam všechno bude.. nikdy jsem tam nebyla
@maruska116 Ja se tam chystam, mame zalusk jak na kocarek tak i nejaky nabytek (postylka, prebalovak)
@maruska116
@martaveg holky, já myslela, že tam jen vystavují a případně dají slevu na nákup v eschopu, ale oni i prodávají?
@v_anilka
@martaveg myslím, že tam bude všechno.. právě já si chci ty kočárky osahat, vidět, v těch obchodech v okolí není téměř nic.. na nábytek taky určitě kuknem - postýlka, přebalovák i cestovní postýlky.. jinak určitě tam i prodávají, nikdy jsem tam sice nebyla, ale na svatebním veletrhu jsme koupili prstýnky.. možná si to zboží přímo neodvezeš domů, ale objednat za lepší cenu určitě lze 🙂
ja som bola vlani, kocarky sme si pozreli, nechali doporucit si, ale zlavy teda nic moc, akurat tusim 20% na monitor dychu, ktory sme si aj tak chceli pozicat, co vyslo o dost lacnejsie...inak som cakala vacsi vyber...brnackam a tehulkam v okoli sa nic nestane, ked tam skocia a pozru na vlastne oci, ale cestovat z daleka.... - ja by som bola sklamana
@maruska116 aha.. já nebyla nikdy ani na svatebním, tak nevím.... ale bylo by super, kdyby se tam dalo něco i koupit.. no budeme muset jet radši větším autem 🙂 a hlavně chci taky omrknout hodně kočárků 🙂
@v_anilka právě my jedeme hlavně kvůli těm kočárkům.. snad tam budou všechny možné značky.. přece jen člověk si může zkusit manipulaci a tak.. já mám hlavně problém, že se mi něco líbí na internetu ale v reálu to nikde k vidění není.. ☹
Mě zajímají golfky, tak snad tam nějaké vybereme. Jinak na veletrhu jsme už v minulosti byli, dá se spousta věcí koupit přímo na místě se slevou, ale není to nic významného, podle mě to jde za stejné peníze pořídit na netu.

S nákupama na veletrzích nemám dobré zkušenosti, hlavně s dražším zbožím. Brzy budou snad v časopise maminka kupóny na slevu do různých obchodů. Nechceš využít radši jich?