icon

Máte kočárek Fire 3v1?

ladyhacek
18. říj 2014

Ahoj prosím máte někdo Kombinovaný kočárek FIRE 3v1 FIRE 51/14
Rozhoduji se jaký kočárek a z mé druhé varianty se vyklubali nějaké nedostatky 🙂.
Tento se mi líbí cenou i vzhledově a teď jde o funkčnost.

děkuji
p.s. pokud tu již podobná diskuze je omlouvám se

Máte kočárek Fire 3v1?
jirafa31
18. říj 2014

ahoj, nevim kolik jste ochotni investovat za kcarek, ale ja jsem mela supr a opravdu jsem s nim byla spokojena, je to znacka STOKKE a je od narozeni az do 3 let, ,pro nas byla hlavne dulezitost prakticnos, aby se nam kocar vlezl do kufru od auta, jelikoz hodne cestuleme, kompletne se rozlozi a mimo to ma krasny design v mnoho barvach a muzes si dokoupit k nemu veci jako fusak atd, mrkni na stranky stokke

virinika
18. říj 2014

Dobrý den. Máme i tu samou barvu,jen bych klidně uvitala i barevnější. Vzhledem k ceně je tento kočárek super. Prostorná hluboká korbicka,podvozek jde lehce složit. Kdyz byla dcera menší a jeli jsme na nákupy,tak jsem ji dala v autě do vajicka,do kufru podvozek a jelo se. A potom jsem jen nacvakla vajíčko na podvozek a malá mohla dál spát. Hluboká korba má navíc vsite odvetravani,což jsme v létě ocenili. Ted uz máme sportak a také super. Jezdíme po rovině,po poli a všude dobrý. A sportak se dá celý stáhnout a vyprat. Za tu cenu doporučuju . Nás i s vajíčkem stal 6500 Kč.

ladyhacek
autor
19. říj 2014

@virinika děkuji
jen teď váhám že korbička má 75 cm a já našla ještě jeden kočár, který má 83, ale miminko bude v březnu takže přes léto bez tlusté deky a na podzim už asi do sporťáku. Tak si myslím, že by stačil menší, ale je to moje první a nedokážu si představit jak velké bude na půl roce 🙂
Poradíte prosím? Kolik měřila malá na půl roce? děkuji

virinika
19. říj 2014

@ladyhacek Dcera je v prosinci a do sportaku jsem ji dala v 7 měsících. Chtěla uz sedět a dívat se kolem sebe. Sice i hluboka korba má polohovani zad do 3 poloh,ale do úplneho sedu to není. V 6 měsících měla 68 cm. Pro nas korbicka byla akorat. Známí měli trochu menší korbicku a měli v tom dítě do 9 měsíců.

ladyhacek
autor
19. říj 2014

@virinika moc děkuji.