icon

Náhradní díly Chicco kočárků. Dají se koupit na webu?

alca22
10. srp 2009

Nevíte některá o internetových stránkách, kde koupím náhradní díly na kočárky Chicco.

kacka.l
27. zář 2012

@ly19 Já jsem si zrovna minulý týden psala do výhradního dovozce a ta podnožka vyjde na 60,-kč. 🙂

ly19
27. zář 2012

a kde?také jí scháním.

ly19
27. zář 2012

Nemohla by jste obědnat ještě jednu klidně si připlatím..

ly19
29. zář 2012

Tak děkuji za radu..

kacka.l
30. zář 2012

@ly19
servis@piccollo.cz
Toto mi odepsali, tak jim když tak napište.
Dobrý den,

Cena opěrky nohou je za 60Kč + 120Kč poštovné a balné bez nýtů.

Rudolf Medo
Servis výrobků CHICCO
Strojírenská 259
155 21 Praha 5 - Zličín

ly19
30. zář 2012

Děkuji..

monanan
28. led 2013

Chicco servis je tak trochu k nicemu - shanela jsem nahradne Dily na golfky nepomohli mi ze nevedou takove dily i kdyz jsou autorizovana znacka☹ Opravi v zaruce ale model ktery jiz nemaji k prodeji tak mate smulu. Dil hlavni konstrukce si musim nechat vyrobit u zamecnika.☹

masenka1984
15. bře 2013

Dobrý den scháním madlo ke kočárku chicco golfky

zibzi
9. dub 2013

A máte někdo zkušenost s výměnou okýnka a ochrany proti sluníčku u golfek Multiway? Mě to popraskalo a nevím, co s tím :(

ewinka64
22. lis 2013

Nevíte prosím prosím zda se dá sehnat nový pěnový madla na golfky - myslím ty které mám já v rukou, když vezu kočár...
moc díky, pátrala jsem , ale bez úspěchu....

besonders
22. čer 2014

Dobrý den já si nechala ušít od jedné paní sice jen vložku do kočárku ale vím že dělá vše co se dá a pokud to nemá tak to udělá (mhuckova@yahoo.com) šije jak na kočáry tak i na autosedačky a další maličkosti 🙂 já byla spokojená.

missisvitulya
24. říj 2014

@kacka.l dobry den.A nejakou stranku,take potrebuji 😀

kacka.l
24. říj 2014

@missisvitulya to už nevím, zkusit tu adresu, co jsem psala výše.

89petulka
6. lis 2014

Já si zrovna včera objednala celý nový potah včetně boudy a nánožníků,v minulé době jsem objednávala madlo a i tu opěrku na nohy a vždy jsem byla spokojená.

berev
11. pro 2014

Ahoj, trošku obnovuju diskusi, bohužel se mi včera ulomila brzda u kočárku ☹ Mám golfky Chicco, a tak to plastový držátko ve kterém je ta brzda uchycená. Nevíte co s tím? Kde a jestli vůbec to někde seženu?? Díky moc.

vitek3
16. črc 2016

Dobrý den , dnes se nám u golfek Chicco multiway, praskla guma na držení nožiček. Chci se zeptat když koupím jen gumu jde tam normálně namontovat? Děkuji Culková .