icon

Nákup kočárku přes internet (Malvik). Máte zkušenost?

boobinka
22. kvě 2008

Ahojte, chtela bych se zeptat zda mate zkusenosti s internetovym obchudkem malvik.cz.
Chtela bych si tam v nejblizsi dobe objednat kocarek, autosedacku a nejake potreby v
hodnote 18 000Kč. Urcite budu platit az pri prevzeti, ale prece jenom mam obavy s reklamaci ci s neserioznimi prodejci, dodejci, atd...

lukajda
22. kvě 2008

Ahojky, mám od nich autosedačku, tašku na kočárek (teď čekám na sluneční clonu) a všechno naprosto v pohodě. Myslím, že se nemáš čeho bát 😉

boobinka
autor
22. kvě 2008

Dekuji za odpoved, ale prece jenom takove penize jen tak nenajdes, proto mi to nedalo se zeptat.

renat2
22. kvě 2008

ahoj myslim, ze v dnésni dobe jsou internetove obchody tak dokonale, ze nemusis mit strach

lukajda
22. kvě 2008

Já přes net objednávala a objednávám pro Tadeáška skoro všechno a vždycky bez problému. Navíc si to můžeš nechat přivéz PPL a zaplatit až po převzetí, takže fakt bez obav 😉 Ale chápu, že máš strach při větší částce, pokud ten obchod neznáš.

mirka755
22. kvě 2008

já tedy s tímto obchodem zkušenost nemám, ale 2x objednala kočárek přes net. Jednou přes obchod detatko.eu a podruhé přes delfinekmimishop.cz - oba v pořádku dorazili 🙂

murmorka
5. lis 2012

@boobinka malvík mužu jen doporučit je to ten nej co jsem poznala jsou tam strašně ochotny a je na ně spolehnutí vřele doporučuji 🙂

monanan
28. led 2013

Taky jsem nakupovala vybavicku jako perinky, lehatko mame to sice autem po ceste ale objednavala jsem pres net a manzel to osobne vyzvedl. Obchod je to krasny rozrostl se maji 2 samostatne kramy v Hostivicich jeden z ktereho udelali bazar a druhy uplne novy🙂 Maji dobrou reklamu co se tyka spokojenosti zakazniku🙂Doporucuji🙂