Pevná vložka do kočárku: Jak vybrat pro správnou polohu?
Ahoj maminky,
mám problém. Mám kočárek, který se nedá dát do přímé polohy k sedu ale jen k šikmé a k ležení. Je nějaká výplň-aby kojenec mohl sedět rovně a ne jako zřícená hromádka? Děkuji za typy.
@martulka88 9 měsíců, nemáte tip, kdo to dělá?
@saraca Kouknout na fb - tam to tehdy ségra sehnala 😊 Hlavně, aby prcek opravdu 2měsíce sám seděl 😊
Ze zhroucene hromadky bych rekla, ze miminko jeste salo nesedi vubec, natoz natolik, aby jezdilo v sede v kocarku… jinak ja nekdy vazu tkanickou, ale bez uplneho sedu mam jen malo vyuzivane golfky, dost by me to stvalo a radsi bych zvazila jiny bazarovy kocarek
Sám sedí asi necelý měsíc. Bude mu 10 měsíců.
Mám Britax a pásy synkovi rozpojuju tak, že zapínám do spony jyn ty boční a ty přes ramena nechávám volně. O pásku jsem taky slyšela, zatím nepořídila. Ale je to jen hloupý pásek, možná si jej vyrobím sama, i šňůrka by měla fungovat...
Tak je to tak ze: dle normy https://eshop.normservis.cz/norma/csnen-1888-1-... Nema sedet v 90 stupnich vubec do 3 let.

@saraca Dají se ušít takové aretace - popruh na sucháč apod. a dá se to zezadu. Měla to ségra u britaxu. Já mám britax o 7 let novější a tam už je přímý sed. Hlavně, aby prcek sám seděl 2 měsíce. Ale nevim, jak máš velké dítko.😊