icon

Polohovací zádíčka u kočárku. Je to nutné?

petruss
7. kvě 2009

Ahojky, ráda bych se zeptala na Váš názor, zda jsou u hlubokého (kombinovaného) kočárku v korbičce nutná polohovací zádíčka.?? Můj výběr kočárku stojí právě na tomto bodě, rozhoduji se
mezi ROANEM Maritou, který je má a Roccem, který je nemá.
Děkuji za názor.

martinka79
7. kvě 2009

nutná nejsou,ale když jsou je to příjemné. 🙂

panterka
7. kvě 2009

petruss, já na polohování zádíček nedám dopustit 😉 mám inglesinu vittorii

ahoj Marti 🙂

martinka79
7. kvě 2009

panter ahojky... jak žiješ? 🙂 dnes nemám v provozu ICQ. 🙂 ☹

beruska2x
7. kvě 2009

ja mela a vyuzila jsem to na 100% malej byl prez zimu v hluboke korbe, davala jsem ho na sportak ke konci brezna ( bylo porad spatne pocasi), to uz sam sedel a s polohovanim byl spokojenej, videl ven ale byl pritom chranenej..
bylo to super, uz bych bez toho kocarek nechtela.. 😉

ladek
7. kvě 2009

Tak ja polohovani zadicek mela teke 😉 Mela jsem CHANE NOMAD a jiny bych nechtela 😉 nedam na nej dopustit 😉 😉 Naprosto supr je to pro uplne nejmensi miminka,kdyz jeste ublinkavaji ,tak ho muzete trochu zvednout 🙂 a pak kdyz jsou vetsi tak zase chteji pozorovat co se deje venku 🙂 Videla jsem hodne maminek ,jak podkladaji polstarem a polohovani je rozhodne lepsi 🙂 🙂 🙂

jeudi
7. kvě 2009

ja myslim,ze to nutne neni ja to v kocarku mam ale nevyuziji to,az bude mimi samo sedet tak to predelam na karku a hotovo

sisi.v
7. kvě 2009

myslím, že když je, je to super. malá ho v kočárku měla a využila jsem od 6ti měsíců, nejdřív nejnižší stupeň a pak výš. viděla ven i jinak než na oblohu a byla spokojená.

pavly
7. kvě 2009

ahojky,tak ma zkusenost je takova,ze nutnost to neni,ale ja bych bez toho uz korbu nechtela (zalezi ale taky asi na case,kdy se mimi narodi...)
-u miminka jsem to vyuzila min,nemela problem, pouze do druheho mesice hodne zvracela a to se hodilo
-jako starsi pres zimu jsem ji vozila jen na prochazky-spat,takze do lehu
-zato ted na jare,kdyz uz mi sedi a pocasi je vrtkave,tak polohovani miluju a den co den za to dekuju, mam z korbicky sportacek-vidime na sebe,muze tam sedet a pritom je krasne chranena pred neprizni pocasi...nebo naopak super vybava pro teplo-sitka misto strisky, odvetravani korbicky...

takze za me,jestli ostatni veci jsou stejne,urcite jdi do polohovani

(jo a ja mam taky jane nomad 🙂 )

kozinka
7. kvě 2009

Já polohování zádíček využila 100% od konce pátého měsíce mě malá už seděla, takže to bylo fakt potřeba, a když se miminko už pak dívá na svět z polosedu, je to pro něj novinka a většinou skoro ani nedýchá! 😵

petruss
autor
7. kvě 2009

holky, díky moc za názor.
😉 Já budu mít mimčo koncem července,
takže v zimě mu bude půl roku a pak
na jaře bude chtít už určitě sedět.
Oba kočárky mají sporťáček a ten je polohovací.
Rocco je moc pěkný kočárek, má právě tu síťku,
větší tašku,...ale to polohování ne...
http://www.levnykocarek.cz/akcni-komplet-roan-r...
Marita sí|ťku nemá, taška velikostně nic moc,
ale má ty zádíčka....
http://www.levnykocarek.cz/akcni-komplet-roan-m...
Asi půjdu do té Marity, i když zase Rocco je barevně
zajímavnější......