icon

Skate ke kočárku - tipy na nějaký méně hlučný

balet
8. únor 2019

Ahoj všem! Můžete mi prosím dát tipy na univerzální a co nejméně hlučný skate/stupátko ke kočárku pro 11kg dítě? Máme kočárek Maked Lucky Len. Uvítám jakekoliv rady ohledně stupátka. Využili jste stupátko se sedátkem? Přebalovací tašku asi budu muset vozit pod kočárem v košíku, což? Děkuji za všechny rady. Peťa

berenika39
8. únor 2019

Ahoj, když budeš mít chuť, můžeš využít MK Kočárkovou poradnu, jsou tam odbornice na slovo vzaté🙂.
https://www.modrykonik.cz/forum/category/kocark...

cilkat
8. únor 2019

Já ych se s dovolením pícla k dotazu (i poku ho bdete přesouvat). Nicméně já potebuju stupátko k Tako, takže univerzální (originálky nejsou). Zatím mám vyhlednuté od Lascalu, ale čistě podle online pohledu.

katherinka33
8. únor 2019

@balet My máme Babypoint Corado a jsem spokojena. Stupatko je univerzální a dá se různě prenastavovat. Podle mě je trochu "slyšet", ale dcerce v kocarku to vůbec nevadí. A velká je taky spokojená, ráda na něm jezdí. Taška je trochu problém, musela dolů pod kočárek, protože by vadila.

bernicka
8. únor 2019

Taky máme Babypoint,přesně taška musela pod kočárek a hůře se zavěšuje,ale jinak spokojenost,hezky kopíruje cestu a dcera 13 kg a jezdí bez problémů.