Tipy na hezké a kvalitní rukávníky nebo rukavice na kočárek?
Ahoj, prosim, nekdo tip na hezky a kvalitni rukavnik nebo rukavice na kocarek? Dekuji. 😊
@nika110818 mam rukavniky na kazdou ruku zvlast, ale stejne jsem mela v zime i rukavice. Ruka prochladne
Ja mela rukavnik, zcela obycejny, a byvalo me v nem horko i bez rukavic a ne jen me (v zime jsme se hadaly o kocarek kvuli rukavniku 🙈😃) .... Rukavnik na kazdou ruku zvlast jsem nezkousela 🙂
Ja proste nosim (ted bude nase treti zima) proste normalni rukavice a nikdy sem zadnej problem/touhu po necem jinym nemela. Asi si to musis zkusit, nekdo by si zas klepal na celo, ze rukavnikje nutnost.
Měla jsem obyčejný rukávník, občas jsem měla rukavice, ale když jsem je zapomněla, tak jsem za něj byla vděčná.
@nika110818 v životě jsem nic z toho neměla a to je u nás v zimě opravdu zima, sníh a mráz, 4/5 mesicu vkuse.
Mám Little Angel rukavice a fakt super, mám jen několik let a neměnila bych. Nosím do nich ještě klasické rukavice, když je větší zima, trpím na eksem, tak musím mít ruce v teple.
@nika110818 Mám rukávník Emitex na obě ruce dohromady a je fajn. Člověk nemusí pokaždý sundávat rukavice, když chce např. dítěti upravit čepici. Využívám ho i rozložený jako skvělý podsedák, když si chci někde sednout na lavičku 😁.
Měla jsem jak rukavnik jak vcelku, tak ten zvlášť, a zdál se mi lepší ten vcelku, a určitě není jedno jaký vybereš. Obyčejný od Emitexu je k prdu, vyber kvalitní a teplý.
Měla sem rukávník na každou ruku zvlášť a na druhé urictě koupíš přímo rukavice na madlo, do rukávníku foukalo ze stran...

Ja mam little angel rukavice a parada, uvnitr jsou chlupatoucke teploucke, loni jsem s nimi jezdila celou zimu. S rukavnikem zkusenost nemam, ale svagrova rikala, ze ji do nej foukalo, ze je lepsi na kazdou ruku zvlast 😉