Ahoj holky,
má některá z Vás zkušenost s kočárky Concord (podvozek Fusion) ... velikost lůžka, jízdní vlastnosti, atd.???
Díky
@tanija133 je pekný,naozaj,ony sú bledé vnutri všetky,tak mi bolo jedno,aký bude zvonku,len ma serká že je taký uzky,......akože moj malý má 15kíl a 91cm...on sa mi nezdá teda vobec tučný,podľa mňa ani neni tučný,tak neviem,naobliekaný sa tam proste nevprace..... 😝
Keď už urobili taký veľký fusak,tak mohol byť veru aj širší....hneď ako som to rozbalila,som tušila že je zle....
@tanija133 krásne to máš,naozaj 😉
no na rok vám to bude isto malé 😠 ......moj mal ako ročný 79cm a 12200gr...a teraz taký maco z neho 😀
@mmacko no my fusak potrebujeme,síce v kočíku nespíme,ozaj len raz za čas,že sa niekde flákam a nestihnem dojsť domov 😀 ,ale napr. včera som s ním bola vonku 1,5 hodky a on z kočíka nevyliezol.....ruky schované vo fusaku a čumí,čumí..... 😀 😝 ,neviem prečo nechce vonku behať,vnútri je jak vrtuľa....A mám dávať deku pod neho,na neho,tak fusak je lepší a hlavne teplejší 🙂
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=50908241&tab=3
@lucula73 v ČR nějaká mamina šije takovéto fusaky na přání... ale 1. nevím která, 2. nevím,jestli zasílá do sr
a som sa rozhodla,že ho idem predať,nech sa nezničí,kým je úplne nový 🙂
@tanija133 😀 😀 ja umrem,však sme ti vraveli že je úzky 😠 ,ale poznám,chápem..... 😀
Na emitexe sa nedá spodok otvoriť,len dať preč celá tá časť,ale potom mi ostane fusak o dlžke 80cm......neskúšala som,ako by to malému bolo........ale on sa mi tam zmestí na dlžku,my máme problém so šírkou 😀 .Myslím,si,že keby bol ten emitex širší, /alebo moj drobec užší 😀 /,tak by tie zipsy šli ľahšie...
@renisco no len brio je taky hlbsi, ma na bokoch tie zabrany, a posobi to uzsie, fusion je taky otvoreny, tak tam sa fusak da aj do priestoru...., preto to asi posobi sirsie...No a pri hlave, a na chrbte, je teda uzsi , a znova uzavrety s tymi zabranami po bokoch.....preto asi cely posobi uzsie....Musis tam dieta zasunut, nie opriet.... 😉 Ale je aj tak krasny....Keby som ho mala do roka bez fusaku tak pohoda.....tak jazdim iba s nim....Len ja mam macka, od roka a vo fusaku, tak to uz je veeeelmi natesno.... 😉
@mmacko
@tanija133 zajtra odfotím,už je dosť tma.......
neviem čo spravím,mali sme ho len včera raz,ešte skúsim a uvidím 😉 .A vzala som nakoniec ten tu z koníka od jednej baby,bol úplne nový a dala mi ho za 50 euro aj spoštou,tak som si povedala,že kvoli farbe nevyhodím ďalších 20 ečok 😝 ,je bežový zvonku a žltý vnútri 😉