Ahoj holky,
má některá z Vás zkušenost s kočárky Concord (podvozek Fusion) ... velikost lůžka, jízdní vlastnosti, atd.???
Díky
Ahoj holky, změřila by jste mi moc prosím některá výšku kočárku concord fusion s Sleeper korbičkou, jak vysoko je stříška korbičky, moc děkuju
😅
Sleeper
Prosím, jaká autosedačka lze použít s kočárkem concord fusion? Jen ta jejich concord nebo s adaptérem ještě jiné? Máte někdo zkušenost, prosím?
@mari111 ještě zvažujeme, máme sporťák po prvním, ale nevím, jestli je ideální pro mimčo s tou korbou, prý dost drncá. za kolik byste prodala ty adaptéry, prosím? vy jste byla s kočárem concord fusion spokojená?
@lukava s fusionem jsem byla strašně spokojená, sehnala jsem si nafukovací zadní kola z Jané a luxus ale šlo to i s original kolama . Nedávno jsem ho prodala a je mi po něm moooc smutno 🙂 jezdilo se super, je lehký a moc dobře se ovláda, a s korbou sleeper vypadal úžasně, všichni okukovali a chválili a nebylo to ani tak strašné s tou prý malou korbou, vydržel tam skoro do 8měsícu a to jsme narození v srpnu takže fusak deka... a vešel se
@mari111 teda, to mě nenapadlo, že se na něj dají použít nafukovací kola z Jané, dobrý nápad 🙂 adaptéry bych vzala, nemáte i volnou sedačku Maxi cosi, prosím? My máme teď jen sporťák concord fusion, koupili jsme ho loni pro čtyřletého syna, když měl dlouho bolavou nohu. Líbí se nám, že uveze i větší dítě, dobře se skládá a je lehoučký.
@verunenenka dobrý den, prosím, proč měníte sleeper za scout? přemýšlím, kterou korbu vybrat na concord fusion podvozek, díky 🙂
@lukava už neměním, už jsem pořídila, já měla na prvního korbu sleeper malej byl v listopadu a v dubnu už se mi do korby nevešel ale je pravda že byl větší v půl roce měl 10kg, na druhého syna jsme pořídila scout, narodil se v červenci a chtěla jsem aby byl v korbě i přes zimu, do sporťáku šel minulý měsíc, scouta jsem hned prodala takže mám teď vajíčko a sleepera na prodej, za mě sleeper parádní ale opravdu je malinko menší a neskladný, pokud nevyužíváte hluboké lůžko i jako autosedačku, což my nevyužívali tak zabere hafo místa s podvozkem, scout byl skladnější, nelituji ani jedné koupi s kočárkem jsem maximálně spokojená
@verunenenka děkuji za zkušenosti 🙂 sleeper korbu mám už objednanou, tak snad bude fajn. Nemyslím, že bychom využili jako autosedačku do auta. Chceme používat maxi cosi s isofixem, že je bezpečnější a s prvním synem se nám osvědčila. Uvažovala jsem i o korbičce Proton, ale ta se mi nějak nelíbila. Jaký máte podvozek, prosím? Všude čtu, že concord fusion je moc tvrdý a moc drncá.
@nordjane ano určíte, Děkuji