icon

Nepromokavé oblečení z Lidlu, jak ho můžu vyprat?

kuliiiisek
14. zář 2017

Ahoj holky, dnes jsem synovi koupila nepromokavé oblečení z Lidlu a nevím jak to můžu vyprat :D.. Je tam na 30 stupňů, ale hodně čtu, že se to lidem zničilo právě praním, tak se raději ptám. těch kdo s tím máte zkušenosti. Dala bych to na program sportovního oblečení. A co ždímání?? Na kolik?? :D

1miska
14. zář 2017

Prala hsem uz min. 10x na tricet a porad v pohode, zdimani davam na minimum co jde, pak je to sice hodne mokry ale bojim se vic at se to neznici... ale prani ok

1miska
14. zář 2017

A je to super, dnes jsem taky koupila dalsi🙂

babka
14. zář 2017

@kuliiiisek Tak hlavně nedávat aviváž a ideálně prací prášek na sportovní oblečení (v Lidlu taky mají) 🙂

eva118
14. zář 2017

Já to převracím naruby a nikdy se mi nezničilo, dávám nižší otáčky na ždímání. Ten flís se vyždíme a jak proschne, převrátím zpět a ta guma je suchá skoro hned.

kuliiiisek
autor
14. zář 2017

Holky děkuji, už je to v pračce 🙂

majus6
14. zář 2017

Mne se znicily jedny kalhoty, za pul roku jsem je reklamovala a okamzite mi vratili penize, dve bundy a jedny kalhoty drzi uz druhy dite a dobry, muzes chytnout blbou varku. Peru opatrne obcas jen sprchuju. Dnes jsem bohuzel nechytla pozadovanou velikost a barvu...

petkula
21. zář 2017

@majus6
@kuliiiisek
@eva118 chtěla jsem se zeptat, je to tato souprava? Je to spíš šusťák nebo je to pogumované?

eva118
21. zář 2017

Takhle z fotky těžko říct. Spíše mi to přijde jako šusťák.

petkula
21. zář 2017

@eva118 no, já myslela, že jste kupovala tuhle? Tyto byly minulý týden v nabídce...

petkula
21. zář 2017

@eva118
aha, už to čtu, Vy máte s tím fleecem uvnitř, já myslela, že se bavíte o této soupravě 🙂

eva118
21. zář 2017

Já jsem teď nekupovala, ale pokud píšou nepromokavá, tak to budou asi ony. Třeba tu písne někdo, kdo je teď bral.

kuliiiisek
autor
21. zář 2017

@petkula Tahle souprava je jen slabý šusťák, sahala jsem na ni. Já brala tu pogumovanou s fleecem 🙂-

odula
21. zář 2017

@kuliiiisek ja ji peru na 40 bez avivaze a nihda zadnej problem. Ani nevim ze se ma prat na 30 😀

majus6
21. zář 2017

@petkula byly v nabidce obe. Tuhle co sem davas jsem nekupovala, tu zastoupi u nas soft, mame tu zcela gumovou do deste. Ono se prodava vzdycky i bunda a kalhoty, takze to vyjde taky jako "souprava".