icon

Kvalitní a hezký dětský kufr. Máte tip?

nika110818
Včera ve 12:03

Prosim, nemáte někdo tip na kvalitní a hezký dětský kufr? Děkuji.

ivona67
Včera ve 12:53

Proč chcete kupovat dětský kufřík? Pokud je to kvůli létání, osobně bych raději volila co největší rozměr povolený na osobu, ne podle designu. Vždyť potřebujete zabalit hodně věcí a hraček 😉

nika110818
autor
Včera ve 14:00
@ivona67

Proč chcete kupovat dětský kufřík? Pokud je to kvůli létání, osobně bych raději volila co největší rozměr povolený na osobu, ne podle designu. Vždyť potřebujete zabalit hodně věcí a hraček 😉

@ivona67 nene, chceme jen dcerkam udelat radost, cestujeme casto autem. 😊

cilkat
Včera v 15:56

Pokud pro radost dětem, co něco tohohle typu? (ale nemám vyzkoušené konkrétní značky, jen už mi vícekrát přišlo vlastně líto, že ho nemáme. Ale nemám ráda pevná zavazadla do auta - těžko se skládají.) https://alinda.cz/detsky-kufr-na-koleckach?mscl...

nika110818
autor
Včera v 16:36

Moc dekuji, ty "vozitka" uz jsem videla, ale holky maji 2 a 5, na to uz budou za chvili asi velke.

j.a.n.i
Dnes v 05:14
@nika110818

Moc dekuji, ty "vozitka" uz jsem videla, ale holky maji 2 a 5, na to uz budou za chvili asi velke.

@nika110818 Pak úplně nechapu, co tedy chceš 🤔 tak kup malý dospelacky kufr s nejaky vyraznejsim motivem a je to, ne.
Kamarádka má Samsonite s Mickey Mousem.

dostalka72
Dnes v 08:36

Kupte, co uvidíte, na kvalitu bych teď moc nehleděla, stejně to rychle přeroste a dětský kufřík brzo omrzí 🙂 Já bych k tomu ještě dodala, že spíš než cena nebo značka, jde hlavně o to, aby se dětem líbil a bylo to pro ně pohodlné na nošení.

mishka87
Dnes v 11:31

A co takhle místo dětského kufru koupit nějaký hezký potah na běžný menší kufr? Na internetu se dá najít plno motivů a nebo dokonce nechat udělat vlastní

klar_tek
Dnes ve 13:05

Já jsem na internetu viděla krásné dětské obaly na kufry, to by možná bylo lepší, dá se to po čase vyměnit bez nějaké extrémní investice.

leilinka1234
Dnes v 20:04

Máme dětské kufry snowball. Jsme spokojeni 🙂 bereme je i jako příruční na palubu. Drží už docela dlouho.