Jak reklamovat neoriginální parfém u Allegra?
Zdravím holky, tak jsem si zakoupila u Allegra parfém, který není originál. (QR ověřen na stránce výrobce). Započal tedy reklamační boj s Allegrem, resp. prodejcem, kdy jsem je oslovila, že mám padělek, zaslala fota a otevřela tím diskuzi. Allegro již bylo také přizváno jako pomocník a stále nic. Máte některá zkušenost u Allegra? Jak to probíhalo a jak to dopadlo? Děkuji.
Chce to se obrnit trpělivostí. Poškodili mi chatrně zabalené zboží při přepravě a handrkovala jsem se s nimi cca měsíc a půl. Házeli vinu jeden na druhého a asi čekali, že se na to raději vybodnu. Nakonec mi nabídli bezplatné vrácení zboží nebo 50% slevu na produkt.
Chce to se obrnit trpělivostí. Poškodili mi chatrně zabalené zboží při přepravě a handrkovala jsem se s nimi cca měsíc a půl. Házeli vinu jeden na druhého a asi čekali, že se na to raději vybodnu. Nakonec mi nabídli bezplatné vrácení zboží nebo 50% slevu na produkt.
@kuki012 tak to jsem ráda. Nabídli mi 50% slevu, když si zboží nechám. S tím jsem nesouhlasila a od té doby nic (cca 2 týdny). Allegro mi píše, ať vydržím.

@elialen Nikdo nic?