Myš mezi rohlíky v obchodě. Jak to řešit?
Tak si dneska jdu ráno do obchodu pro pečivo, a jak tak beru rohlíky, tak si všimnu že mezi nima hopsá myš 🤯 Normálně mám aspoň na týden zkažený žaludek 🤢
@anonym_autor a teď si Vem, že my jsme obchod, kde nejsou volné ložené potraviny a každý podzim a zimu řešíme myši taky. Jakmile se ochladí, stáhnout se nám tam z okolních polí. A to máme po celém obchodě něco přes 30 nástrah s jedy na myši a i tak si dělají pelíšek v ponožkách apod. A když někde ta myš chcípne, je to děsný smrad. Jednou jsme ji nemohli najít několik týdnů a našla se až při inventurách. Věř, že prodavačky to taky nebaví. Týden co Týden při každém zboží přerovnávat a kontrolovat stoly se zbožím, uklízet po nich bordel a exkrementy atd. U nás zákazník absolutně netuší, že je tam máme každý rok. A naproti v Penny je mají určitě taky.
No a? Myši jsou v každém obchodě.
Ty jsou vsude mozne. Vic bych se spis bala treba zkazeneho jidla v restauraci nez hopkajici mysi v rohlikach.
@anonym_autor ječela bych ihned na místě a pěkně hlasitě, ne že bych to řešila potichu na internetu 😀
@anonym_autor ječela bych ihned na místě a pěkně hlasitě, ne že bych to řešila potichu na internetu 😀
@monaluza Já byla zaskočená, prodavačky si toho všimly, a že ony myš nevidí. Nakonec jí taky zahlédly, a začaly ji nahánět se smetáčkem a lopatkou, v těch rohlíkách 😱
@anonym_autor to je jak nějaká scéna z grotesky
@alice180 Já už do toho obchodu snad nebudu chodit. Zhnusilo se mi to tam 🤢

Mys v obchode povazuju za nevyhnutelnou zalezitost, pres veskerou snahu a opatreni. Statisticky ji driv nebo pozdeji musim potkat. Pokud ji v danem obchode nebudu potkavat pravidelne (coz by znamenalo vetsi pocet mysi) nebo nenachazela vetsi stopy mysich existenci (trus, bordel apod.) nevyvozovala bych z toho zavery.