Nechce spát 8 měsíců - únava, přetažení. Co s tím?

hanydve
30. říj 2021

Maminky, holky už si prostě nevím rady. Náš prcek osm měsíců je celé dny jak z divokých vajec. Ať dopoledne, odpoledne nebo večer nebo v kočárku prostě nechce spát. Dopoledne ho dávám spinkat hned, jak vidím, že začíná být unavený, neexistuje ale, že by usnul sám v postýlce. Když dám synka do postýlky, jako když ožije, začne se stavět o postýlku a i přes únavu, je zase plný energie. Takže si ho musím vzít do postele, počkat až usne, což občas trvá i skoro další půlhodinu a přendat ho do postýlky. Občas se povede, ale většinou je opět vzhůru a jedeme tu celou komedii na novo. V kočárku spát nechce a to můžu jezdit po jakémkoliv terénu. Večer následuje ta samá písnička. Kolikrát usne u kojení, přendám ho do postýlky, ale jen co zjistí, že je tam sám, začne opět šplhat po postýlce, brečet a tak dále. Co s tím? Už to fakt nedávám. Abychom se alespoň trochu vyslali, spí Teda s nama, protože už jsem to vzdala.

marcicek84
30. říj 2021

@hanydve mas holt kontaktni dite,i takove deti jsou,rada na to neni,jen vydrzet nez trochu odroste...mozna pokud v noci uz nekojis,se nejak domluvit s partnerem, aby se jednou v noci o vikendu se vyspal on a jednou ty,ze se bude starat celou noc on nebo ty.

kapii
30. říj 2021

@hanydve chce cítit maminku. Normální kontaktní mimčo. U nás to fungovalo tak, že v noci spal se mnou, postýlku přiřaženou k posteli, někdy ležel úplně u mě. Ve dne většinou v nosítku a já buď něco dělala nebo jsem šla třeba na procházku. Časem ho to přešlo a nechal se spící nebo polospící přenést do postýlky nebo kočárku. Únavu jsem řešila tak, že v sobotu nebo v neděli ráno jsem po ranním kojením předala dítě manželovi a spala, dokud jsem chtěla. Druhý víkendový den jsme se vystřídali a dospával zase on.

andyskarsgard
30. říj 2021

Muj nespi vubec od zacatku, proste des, predtim pomahalo nositko.. Teda u me neexistovalo ani lezeni c postely, proste jsem ho musela nosit.. Od 9 mesice uz pres den nespi vubec, nejhorší je ze v noci taky nespi.. Jde spat v 21 nebo pozdeji, 7x se budi a to ho musim nosit aby usnul, nekdy ani to nepomuze a treba hodinu chodime po dome a v 5 rano rekne konec musim si jit hrat.. No tak ja uz si nejak zvykam na to nevyspani i manzel. Doktorma rekla ze je to normalni nekteri takovy pry jsou.
Jinak prochazku v kocarku jsem mela s nim jednou nebo 2x vzdy mel mega amok a spat nechtel jen rvat... Do postylky ho nedavam to same strasne tam rve.. Pres den musi mit svuj proator proste beha po byte, skaka po psovi, honi vysavac, lozi na gauc a zase dolu, dokonce jidlo ji za pochodu, v zidlicce ho prostě jist nechce.. Tak asi mame proste akcni deti no..