Rady pro uspání půlročního dítěte s nedostatkem spánku
Dobrý den,prosím o rady co mám dělat když mě malej nechce spát. Je mu půl roku, vstává mě mezi 5-6 ranní a dopolednea jeden cca 1-2 hodinový spánek a pak po.obede cca hodinový spánek ampak až do večera nechce spát. Samozřejmě od 71 hod je přetaženým uplakaný ale ne ne zabrat a uspávám se.kolikrat hodinu. Nevím co mám dělat nampul roku mě přijde 2 spánky přes den málo ale jak jo uspat kdy nechce
@lidija1234 mam to samé, jen si slecinka dá dvakrát denně 30 minut. Zlaté tvé 1-2 hodiny.
@lidija1234 Syn si ve 4 měsících odboural dopolední spánek sám a spinká dodnes (v únoru mu byly 2) po obědě 1-2hodiny. Ale my jedem pravidlo v 18 koupat, najíst a spát. Usne mezi 19-19.30 a spí do cca 7-8hodin. Někdy se v noci vzbudí na mléko, dnes třeba ne. Oběd máme okolo 12. a poté jde spinkat - okolo 13.hodiny usne a vtává mezi 14.-15.hodinou
Mě to nevadí ale spíš on je pak hrozně přetažený ma problém usnout a hrozně pláče

@lidija1234 no popravdě máme to skoro stejně, akorát, že vstáváme teda mezi 6/7,dopo max půl hodky,odpo 1-2 hod,neusne dřív jak v 19:30/20:00. A v tomhle režimu jedeme téměř od narození 🙈😥😀