icon

Bastila dávný večer v Brně 2007...

andrea8686
20. bře 2026

Na začátku napíšu, jsem trans"žena" , 14let na hormonech(vzhledem k šílenému přístupu lékařů, nic moc vzhled) a tento večer, který popíšu se stal ještě před tranzicí.
Jsem ten večer dost vytěsnila, jelikož jsem zrovna hodně přemýšlela, kdy začit s tranzicí. Vzpomněla jsem si na něj teď při bilancování, při krizi ve středním věku 😀
Bylo to asi v roce 2007 na podzim, v klubu Bastila v Brně. Jsem tam byla se dvěma kamarády a ty se dvěma kamarádkami.

Vyměnili jsme si oční kontakt a bylo hned vidět, že je vzájemná "velká chemie" . Chtěla jsem za tebou jít, ale nakonec jsi poslala k nám kvůli mně tvoji kamarádku a ta se zeptala, jestli s vámi nedáme fotbálek. Byla jsi ke mě hodně aktivní celý večer a snažila ses, ale já jsem se zasekla. I jsi mi jednou stiskla bradavku a řekla "ty vůbec nevnímáš signály" Při rozloučení si mi dala pusu, ale kontakt jsme si nevyměnili. Asi jsi chtěla tento krok a pozvání na rande nechat, na mě, když jsi mě považovala za "muže". Ještě byla druhá šance, když jsme se náhodou potkali na nočních rozvozech, opět pusa , ale kontakt nevyměněn .

Jestli se to k tobě dostane, tak už budeš vědět proč 🙂 ne že by tam nebyla chemie, takovou jsem nezažila nikdy před tím a ani po tom. Ale prostě díky tomu, že jsem trans, tak je to těžší...
Pokud se v tom poznáš, nebo máš pocit, že bys to mohla být ty, budu ráda za zprávu. (tvoje jméno začínalo na M) a třeba můžeme být kamarádky 🙂
A pokud to čte někdo jiný: díky, že tuhle zprávu necháš projít dál.

edit. tedy dodám, že se jmenovala Michala (nevím, jestli úředně není Michaela) a je blondýnka, jestli někdo nějákou z Brna zná, může nechat přečíst. 🙂 děkuji