Hledám respondentky pro podcast
Dobrý den. Omlouvám se, pokud to sem nepatří, ale pro nově vznikající (zatím) podcast (výhledově možná i YT apod. kanál) na celospolečenská témata (ekologie, zdraví, vztahy, politika, duchovno...) hledám ženy, které by si byly ochotné v rámci tohoto formátu povídat.. Rozhovory budou dělány s účelem umožnit představitelům / představitelkám různých směrů, typů, proudů, oblastí prezentovat své názory, programy a postoje. V případě tématického okruhu "Svět podle žen" (zatím pracovní název) chci dělat rozhovory s různými dámami, které vyhodnotím jako zajímavé - že mají co říci. Něco, co by posluchače / diváky / čtenáře dle mého názoru zajímalo. V rámci konkrétně tohoto okruhu se nebude jednat o konfrontační způsob vedení rozhovoru - ženy tam budou v podstatě za "odbornice" (na ženství). Typické otázky budou zhruba typu: co ženy baví, co mají rády, co je štve a co nesnášejí, co si myslí o mužích (co se jim na nich líbí a co jim naopak vadí a muži by měli zlepšit), jak ženy vnímají aktuální svět a jeho výzvy.. a tak podobně. Vzhledem k tomu, že jsem z Prahy, potřebuji ženy, která se rovněž nějak v Praze vyskytují. Nejedná se o ni honorovaného, perverzního, žádnou reklamu, scam, podvod, prostě tam jen chci mít názory žen, jelikož představují většinu světové populace (a mám je nějak bazálně rád 😉. Předem děkuji za normální, soudné reakce a tipy.
PS: Jsem úplně normální, slušný chlap, jen mě prostě zajímají názory žen a rád bych je touto formou zprostředkoval mužské části mého posluchačstva. Snad to není moc toxicky maskulinní a genderově nekorektní...

@vir_ex_nihilo to zní dobre🙂