icon

Kde koupit ložní povlečení?

molu18
Dnes ve 13:47

Ahojte, chtěla bych koupit nové ložní povlečení, nejaké hezké jarní kytičkové. Prosím poraďte kde seženu kvalitní bavlněné povlečení. Dívala jsem se na Darré, Goldeu a Scanquilt. Máte někdo vyzkoušeno, umíte to porovnat? Klidně mi doporučte i jinou značku, hlavně nech je kvalitní, hezky měkké, příjemné na dotek. Děkuji.

malazena
Dnes ve 13:52

Písecké lůžkoviny

tereza0111
Dnes v 16:52

mam Darre a uz jsem tam kupovala vicekrat. Nejstarsi od nich mam cca 2 roky a jsem naprosto spoko, barvy drzi. Ted mi prijde, ze jedna perina zacina trosicku zmolkovatet na jednom miste, ale nesetrim ho. Luzkoviny peru vyhradne na 60, pak jeste chodi pres susicku.. a dobry 🙂
Pak mam i od Scanquilt a naprosty luxus, ale cena tam uz byla trosku vrazedna. Nejaka specialni jejich bavlna na tom co mam, je to ultra heboucke, strasne moc prijemne a taky to drzi, prani na 60 bez potizi
Pisecke luzkoviny - mam na chate, oproti tem dvema vyse mi to prijde hrube, ale zas maji hezke motivy, taky si nestezuju.
Jeste slavny Matejovsky - kvalita latky dobra, ale dostala jsem 3x povleceni sadu po 2 kusech a na 2 sadach jsou uz uplne rozbite zipy. Netusim proc. Ta treti sada tedy drzi