icon

Nakupujete rádi přímo od farmářů nebo lokálních producentů?

polavka990
23. bře 2026

Ahoj,

chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti – hlavně co se týče nákupu jídla pro rodinu.

Snažíte se kupovat od farmářů nebo lokálních výrobců? Já mám pocit, že kvalitní věci existují, ale je hrozně složité je najít – člověk musí hledat na FB, jezdit na trhy, ptát se známých… a stejně to není moc přehledné.

Napadlo nás proto udělat jednoduchý web, kde by: 👉 šli najít lokální farmáři a výrobci na jednom místě 👉 dalo se od nich rovnou objednat 👉 bylo to přehledné (hlavně třeba pro maminky, co nemají čas to složitě řešit)

Nechceme ale vařit z vody, tak by nás fakt zajímalo:

Jak to máte vy?

Kupujete takhle jídlo pro rodinu?

Co je pro vás největší problém? (čas, dostupnost, cena…?)

Dával by vám takový web smysl, nebo byste ho nevyužily?

👉 Tady je náš jednoduchý nástřel, jak by to mohlo vypadat:
https://farma-hub.lovable.app/

Budu moc ráda za jakýkoliv názor nebo zkušenost 🙏
Díky moc!

anonym_14eb50
23. bře 2026

@polavka990 mně takový web smysl dává a proto ho také používám. Scuk funguje už x let. Objednám si, co potřebuji a Scuk zajistí buď dopravu až domů, nebo do místního výdejního místa, tudíž se dostanu i k produktům, které by jinak byly mimo můj dosah.

anonym_46e5d4
23. bře 2026

Ano, kupuji si domácí mléko, hovězí maso a kuřata, jogurty ve skle přímo od výrobce, med od svého včelaře, vejce od kolegyně v práci. To mi stačí, ostatní mám ze zahrádky, zavařím, zamrazím. Chléb a pečivo si upeču. Fb nemám, nepotřebuji ho. Nevadí mi, že tu není Scuk, nezaváží tu ani Rohlík, Košík, Tesco. Ani tento web mi k ničemu nebude, za dopravu bych dala víc než za zboží. Asi neumím česky, nerozumím větě nahoře v odkazu: Jak to houbí?

lenkamal1
23. bře 2026

My občas kupujeme hlavně vajíčka, med nebo zeleninu, ale přesně jak píšete, je to dost otravné hledat. Většinou to řeším přes doporučení nebo náhodou narazím na něco dobrého. Za mě je největší problém čas a přehlednost, nechce se mi projíždět FB skupiny a zjišťovat, kdo kdy kde prodává. Takový web by mi smysl dával, hlavně kdyby tam šlo jednoduše filtrovat podle lokality a rovnou objednat. Cena je pro mě druhotná spíš chci vědět, že to je kvalitní a nemusím to složitě shánět 😊