Váha dítěte na MM ve třech měsících a třech týdnech
Ahoj holky , hoďte mi sem ,prosím, jen pro představu, kolik vážily vaše děti ve třech a půl měsících pouze na mateřském mléce.
Včera jsme byli na kontrole a zdá se mi, že Dr napsala ,že prospívá málo. Je pravda , že on nepřibírá každý měsíc ani půl kila a ve třech týdnech prodělal gastroenteritidu . Narodil se s váhou 4180g a 53cm , a nyní má 6960g.
Za necelé 4 měsíce přibral 2780g . Drží sám hlavičku a sám se přetáčí na bříško,je dost aktivní. Na posledním měření ,to mu bylo asi 2 měsíce, měřil 64cm.
Jsem z toho docela špatná ,protože syn pořád ublinkává,někdy mám pocit,že vyhodil 20-30 ml na jedno ublinknutí. Kojím po 3 h, když neusne , jinak si sám neřekne ani když se vzbudí po 4h přes den, večer lehne v šest a spí do jedné do rána. Ublinkává i před dalším kojením 🤦♀️ Furt jenom peru, převlékám i 6x denně.
První syn měl problémy s jídlem a ještě máme v rodině rychlý metabolismus,proto mě to trápí.
Nepotřebuji slyšet,že každé dítě je jiné a hlavně, že je spokojený ,to jako druhorodička vím.