Kde najít cenově dostupné ubytování v centru Ostravy?
Ahojte, mam prosbu pre tych, ktori byvaju v Ostrave.
Vedeli by ste mi poradit prosim nejaky hotel, penzion, apartman na ubytovanie v centre, ale s parkovanim? Ja sa budem pohybovat niekde v oblasti 28. řína, Velká, Zámecká, Dlouhá. Potrebovala by som ubytovanie, idealne s ranajkami, ale aj s parkovanim, slusne, pekne, standard. Nasla som tam dva hotely, ale oba mi pridu naozaj drahe, cena za izbu je od 120-150 eur. Ja tam idem na tri noci a odtial sa presuvam do Prahy. Dakujem za pripadne tipy.
@anonym_autor Řekla bych, že nejvíce oblíbené je ubytování na Stodolní, nebo blízko Stodolní.
@anonym_autor
No tak v centu Ostravy hotel s parkováním bude opravdu problém. Nevím na které hotely jste se koukala, nicméně parkování má urcitš hotel Mercure, hned vedle je hotel Maria a na Stodolní hotel Brioni. Z těchto míst to je pěšky kousek do výše zmiňovaných ulic, kde se budete pohybovat. Nevím jak jsou na tom cenově, to se podívejte sama. Ale myslím si, že to jsou slušné hotely. Nikdy jsem v nich nespala, jelikož bylím kouskek od nich, tak budete muset kouknout na recenze na netu. Prostě jakékoliv ubytování v centru Ostravy s parkováním je prostě problém. Tak snad jsem aspoň trochu pomohla.
@barborka09 já jsem v marii spala dvakrát, jednou jsem tam i parkovala, není to luxus, ale naprosto mi to vyhovovalo
Club hotel Harmony má parkoviště. Blízko tramvajové zastávky, do centra pár zastávek.
Nebo hotel city.city a dojet do centra 4 zastávky tramvají. Hotel je hezky vybavený, se snídaní a soukromým parkováním.
Hotel Best na Slezské☺️

@anonym_autor
No tak v centu Ostravy hotel s parkováním bude opravdu problém. Nevím na které hotely jste se koukala, nicméně parkování má urcitš hotel Mercure, hned vedle je hotel Maria a na Stodolní hotel Brioni. Z těchto míst to je pěšky kousek do výše zmiňovaných ulic, kde se budete pohybovat. Nevím jak jsou na tom cenově, to se podívejte sama. Ale myslím si, že to jsou slušné hotely. Nikdy jsem v nich nespala, jelikož bylím kouskek od nich, tak budete muset kouknout na recenze na netu. Prostě jakékoliv ubytování v centru Ostravy s parkováním je prostě problém. Tak snad jsem aspoň trochu pomohla.