Exekuce na nemovitost, co si můžu odvést?
tak už došlo konečně k prodeji našeho domečku,myslela jsem si,že bude konečně klid a nic ☹,nový majitel sice došel ,,slušně,, že to koupil-ale nic nám nedoložil a od exekutora došel jen dopis o potvrzeném příhozu-o zaplacení a o tom jak jsou další věci ošetřeny vůbec nic a na katastru jsme po dvou měsících neustále vedeni jako spoluvlastníci,na soudě taky nic moc zatím nevědí-že nám to má poslat právě ten exekutor,no potud pohoda,nebýt toho,že nový majitel souhlasil s postupným vystěhováním našich věcí-jak budu potřebovat,že by potřeboval jen klíč aby mohl nechat spravit střechu,která se v jedné místnosti už propadala-tak jsem mu ho dala-přece mu nebudu dělat problémy,no po necelém měsíci kdy já pomalu nějaké věci odvezla,ale přece jen skříně a větší věci tam ještě byly,i nějaké osobní nejen že neměl místnost ani vyklizenou natož udělanou střechu,ale moje věci vyházené,hromada popálených a probraných-s detailním popisem po různých lidech se začaly ztrácet věci-po upozornění mi bylo řečeno,že tam nic takového nebylo,navíc odpálené radiátory,postrhávané záclony a závěsy-v místnostech,které byly v pořádku,poničené -prostě a jednoduše bych to nazvala rabováním,včera měl přítel konečně volno a tak jsme se nestačili divit kde co skončilo,většinu věcí jsme si odvezli ale i tak tam ještě něco zůstalo a dnes jsem byla upozorněna že už tam jel s Policí,i když mám jasně od něj napsané,že si věci mám do určitého data vyklidit- tak by mě zajímalo,na co má momentálně právo a jestli si můžu odvézt to co jsem pořizovala,nebo jestli mu tam třeba dvě sezony použitý kotel musím nechat,nebo si ho můžu vzít,to samé ty radiátory-sice mě bylo řečeno,že si můžu a mám vlastně odvézt vše co je moje ale???A jak je to ze ztracenýma a zcela jasně odcizenýma věcma?