Je registrace OSVČ u ČT povinná, když pracuji sama na sebe?
Ahoj všichni.Chci se zeptat,jestli je opravdu povinnost se registrovat u ČT jako OSVČ, když pracuji sama na sebe a tím pádem jsem osvobozena od poplatku?(PS:poplatky hradí manžel za domácnost)
Platit nemusis, pokud nemas zamestnance a nemas na zivnost koupene radiove prijimace.
Ahoj, ano je to povinné. Také platíme poplatky za domácnost, manžel je OSVČ a včera se registroval jak k televizním, tak k rádiovým poplatkům. Dohromady mu to zabralo asi 10 minut. 🙂
@ptoskovas paráda.Moc děkují 🌹
Rádio má nějaký výpadek, nejde se registrovat - asi přetížené.
Ano, registrace je povinná, po zadání IČO ti vyjde 0Kč.
Rádio má nějaký výpadek, nejde se registrovat - asi přetížené.
@kamino já to mám a šlo mi to,tak nevím
Ano, registrace je povinná, po zadání IČO ti vyjde 0Kč.
@1pomnenka jj vyšlo mi to tak☺️
Je to povinné, ale myslím, že zítra to půjde taky bez rizika, momentálně mi to taky nejde🙂)))))
@strom14 musíš, ICO je jasný.
@berenika39 No, jelikož je zitra 30.6. tak to bez tizika rozhodně bude... Jestli to pujde, tot otazka.
Nemáte za co. 🙂
@berenika39 No, jelikož je zitra 30.6. tak to bez tizika rozhodně bude... Jestli to pujde, tot otazka.
@j.a.n.i mám dojem, že vzhledem k tomu, že rozhlas jim spadnul a nefunguje a na ct to jde poslat mailem, tak si s tím sice hlavu budu lámat, ale za tři dny. Jo, jsem pro si splnit zákonnou povinnost, jakkoliv je praštěná, ale že by naháněli ty osvč, který to nestihly do dnešní půlnoci, si neumím představit
@j.a.n.i mám dojem, že vzhledem k tomu, že rozhlas jim spadnul a nefunguje a na ct to jde poslat mailem, tak si s tím sice hlavu budu lámat, ale za tři dny. Jo, jsem pro si splnit zákonnou povinnost, jakkoliv je praštěná, ale že by naháněli ty osvč, který to nestihly do dnešní půlnoci, si neumím představit
@berenika39 Na rozhlase píšou, že nebudou sankce podnikatelům, co nemají zaměstnance, tak na to troch prdím - TV jsem nahlásila, tam to šlo, ale rozhlas se pořád seká.
@berenika39 Na rozhlase píšou, že nebudou sankce podnikatelům, co nemají zaměstnance, tak na to troch prdím - TV jsem nahlásila, tam to šlo, ale rozhlas se pořád seká.
@kamino přesněěě. Mám to stejně🙂))))
@berenika39 No, vzala jsem to podle hesla, ze lidi jsou lini vstavat a přihlásila jsem se včera pred sedmou ranni a do 5 minut jsem mela hotovo jak tv, tak rozhlas, vsechno jelo naprosto v pohodě.
@berenika39 No, vzala jsem to podle hesla, ze lidi jsou lini vstavat a přihlásila jsem se včera pred sedmou ranni a do 5 minut jsem mela hotovo jak tv, tak rozhlas, vsechno jelo naprosto v pohodě.
@j.a.n.i Televize jela celou dobu bez problémů, rozhlas ne, tam se mi to nepovedlo ani u jednoho s.r.o. Tak šla zpráva datovkama.

Ahoj, ano je to povinné. Také platíme poplatky za domácnost, manžel je OSVČ a včera se registroval jak k televizním, tak k rádiovým poplatkům. Dohromady mu to zabralo asi 10 minut. 🙂