Odřený obličej u dítěte. Hlásit škodu na pojišťovnu?
Dámy, malá si odřela obličej a já nevím, jestli to hlásit na pojišťovnu. Nejsem typ co by hlásil každou blbost ale když je to na obličeji,tak nad tím uvažuju. Poradíte prosím, jestli to je na nahlášení nebo ne?
Díky
@bara88 nevím, průběh, co má, jak dlouho trvá zhojení a především, jestli z rozsahu může mít třeba jizvu. Nic víc. To je jediný důvod proč mě to napadlo. Kdyby měla mít jizvu na obličeji, jinak bych to neřešila, odřeniny má furt někde to je normální samozřejmě..ale toto má hodně a po velké ploše,takže se trochu nějaké jizvy obávám.
@cila9
a jizva je pojistna udalost?
https://www.kaufland.cz/product/342079716/?kwd&...
S pojistkou neporadím, mě říkala poradkyně že na obličeji vždycky hlásit, ale nevím jak to je, když jste nebyli u lékaře.
Posílám odkaz na krém, který mi prodali, když jsem měla úraz já. Zkusím najít fotku, nemám jedinou jizvičku. Už jsem tento krém doporučila 2 lidem a oba jsou bez následků 🍀
@zelenaesmolda je to vizuální vada po úrazu. To vím,že se proplácí, jako "trvalý následek" úrazu.
@jancazao
Tento výrobek značky Uriage patří do kategorie Pleťový krém a je speciálně určen pro dámy s obsahem 40 ml
To psal nejaky Einstein 😂
@zelenaesmolda hele ty tvoje komentáře jsou vždy tak přínosné...
Že si to radši neodpustíš...
@jancazao
Tak to bych na pojistovnu nehlasila kdyz je fotka z roku 2019
@cila9 děláš si srandu? Víš kolik těch odřenin ještě bude🤦♀️
@zelenaesmolda a?
@zelenaesmolda tak pokud by měla jizvy a byla normálně po uraze ošetřena lékařem, tak to samozřejmě pojistná událost je.
@zelenaesmolda ptáš se jestli je jizva pojistná událost,ano je
@zelenaesmolda ale dívám se že jsi asi mimo🙂
Holky, syn dostal ve škole od spolužáka velkou facku. Měl modřinu kolem oka a začervenalé bělmo. Hlásila jsem to u doktorky kvůli šikaně a dostal peníze z pojistky jak ze školy, tak z naší.
@zelenaesmolda ptám se, co ti vadí nebo proč zmiňuješ, že se mi stal úraz v roce 2019.
@jancazao
Jeeee,uz chapu.Jsem si nevsimla,ze tu fotku nedavala zakladatelka diskuze.Proto mi to blyo divne,ze se uraz stal vcera a fotka stara 4 roky 😂
@veruuu_kubesovic a ty snad víš, v jakém rozsahu to na obličeji má? Nejsem idiot. Dodřená je v jednom kuse,jako každé normální dítě. Řeším ale, že pokud by měla mít jizvu na obličeji,tak už by to pojišťovna řešit mohla. Proto se ptám na zkušenosti maminek,které řešily jizvy a úrazy v oblasti obličeje u dětí. Tyhle posměšné komentáře jsou mi k ničemu. K věci prosím.

@cila9 to by mě fakt ani nenapadlo, hlásit odřeninu 😶