icon

Pojišťovna RBP. Proplácí Sunar?

monita0806
6. zář 2020

Maminky, chci se zeptat jestli nevíte jestli RBP proplácí sunar. A jestli ano jestli to může přítel za mně vyřídit nebo jestli by to šlo vyřídit elektronicky. A nevíte jestli pojišťovna dává nějaký dárek k narození miminka?

sigyn
6. zář 2020

Možná, že kdybyste místo psaní dotazu zadala stejný dotaz své pojištovně...hrozná práce - https://www.rbp213.cz/cs/pojistenci/prispevky-a...

monita0806
autor
6. zář 2020

@sigyn Hrozná práce ne. Ale když volám nikdo to nezvedá a meil jsem posílala v úterý a odezva žádná. Zas tak blbá nejsem abych se ptala dřív rady než na pojišťovně.

alcar
6. zář 2020

@monita0806 a na zaklade ceho by mela pojistovna proplacet obycejny sunar? Pojistovna ti proplati pouze specialni UM (vetsinou hypoalergenni mleka nebo mleka pro nedonosene, ale to pouze pokud jsou predepsana lekarem) zakoupenou v lekarne.

mimi1004
6. zář 2020

Proč by pojišťovna měla proplácet sunar? Je to, jak píše alcar. Navíc na stránkách pojišťovny určitě najdeš, na co přispívají.

monita0806
autor
6. zář 2020

@mimi1004 na stránce píšou že proplaceji ale mě zajímá spíš jestli může příspěvek vyřídit přítel za mně

alcar
6. zář 2020

@monita0806 ted jsem zarolovala dolu a ano, mas pravdu. Prispivaji do vyse 500kc na kojenecka mleka pro deti do 1 roku. Urcite muze vyridit i pritel, pokud je zakonny zastupce ditete.

monita0806
autor
6. zář 2020

@alcar děkuji.

monita0806
autor
Autor odpověď smazal