MŠ Kytička (Gebauerova) Pardubice. Máte zkušenosti, recenze?

thekatie
1. dub 2024

Ahoj, nemate prosim nekdo aktualni info k teto skolce? Na Google recenzich je dost hrozna recenze, ze ucitelka deti mlatila a strkala pod studenou vodu 8o..pritom jinak skolka pusobi dobre..

areh
1. dub 2024

@thekatie to je kde a ze kdy (To mně opravdu zajímá)? 😯Všichni z okolí,kdo tam chodí jsou moc spokojeni, dávají tam sourozence... Mají super akce - Halloween, dětský den a pod. Jezdí na výlety. Žádné stížnosti jsem od známých neslyšela...

thekatie
autor
1. dub 2024

Je to z minuleho roku.. jako taky me to dost sokovalo..

areh
1. dub 2024

@thekatie to se mi moc nezdá. Nevím. Z okolí jsem nic takového neslyšela. Momentálně tam vím asi o 5 dětech, které tam chodí 🫣 Brácha tam vlastně malou taky chce hlásit... Nemyslím si, že by se tam k dětem chovali jinak než jinde. To si opravdu dovolit nemůžou.

thekatie
autor
1. dub 2024

@areh taky mi to prijde zvlastni..hlavne jsou ty ucitelky prece vzdy dve.. tak ze by ta druha to tolerovala? A i kdyby, tak ji snad vyhodili🙈

areh
1. dub 2024

@thekatie právě no. A určitě by se to víc řešilo a vědělo by se o tom. Ale člověk nikdy neví na koho kde narazí...

thekatie
autor
2. dub 2024

@areh taky si rikam, ze by z toho byl vetsi humbuk.. skoda, ze ty pani nejde napsat🙈

jijulka
3. dub 2024

měla jsem tam deti tyden o prazdninach a pak tam chodili za covidu, bylo zo zarizeni otevřené pro rodiny izs. Des a bida, učitelky krávy, reditelka jeste větší, nakonec si muž zařídil trvaly HO a kluky jsme odtamtud stahli

jijulka
3. dub 2024

@thekatie jinak ja mam zkusenost z MS Pospíšilova- ta je vedle - ucitelka dávala klukum kolicky na usi, dost je ponizovala. Vedeli o tom všichni včetně rodicu a druhe učitelky, krome rodicu dotčených devíti chlapců (jedna maminka mi dokonce rekla, ze co jinyho ma ucitelka delat kdyz to dite je zlobivy). Kdyz jsem to zjistila, sla jsem ihned za ředitelkou, ucitelka dostala 2m volno a nejaky bubu, kluka mi preradili do jiny tridy a tim to skoncilo. Ta paní tam uci dal. Takze je iluze si myslet, ze by se to řešilo vic a ta druha by zasáhla. Mladsi tam chodil rok, pak jsme ho dali do skolky v Noe.

thekatie
autor
3. dub 2024

@jijulka ty jo, tak to ziram..a v cem konkretne byli kravy?

thekatie
autor
3. dub 2024

@jijulka no tam nechci, to uz mi nekdo rikal, ze to tam je blby.. ja jeste zvazuju Koralek a Srdicko..

thekatie
autor
3. dub 2024

@jijulka a teda ze se takhle chova personal vcetne rodicu je teda katastrofa😪

ele_nka
3. dub 2024

@thekatie mě tam chodili obě děti, syn ještě předškolák tam je a já si nemůžu stěžovat. Oba učitelky úplně úžasný, řeší semnou každý škrábaneček nebo strkanec. Syn co už je ve třetí třídě o svojí stále mluví, jak mu chybí.
Jedou program Ekoškolky a ty projektu k tomu jsou hodně zajímavé, oba chodili do Ekotýmu a moc je to bavilo.
Snaží se jim tam vařit zdravě, čehož jsem se bála, ale dětem tam chutnalo.
Takže já za ty roky nemám fakt nic co bych jim vytkla.

areh
3. dub 2024

@thekatie syn chodí do Srdíčka na Dubinu a jsem maximálně spokojená. Máme skvělé učitelky, několikrát do roka akce na zahradě školky. Výlety. Syn je spokojený.
@jijulka tyjo, tak to koukám. 🙁

jijulka
3. dub 2024

@thekatie jsem napsala elaborat a smazalo se mi to 🙈
kazdopadne je to uz par let, takze se to trochu stira, ale pachuť zustala. Vycitaly mi ze si pro deti chodim pozde (16:20, pracovala jsem v nemocnici), nepustily me do budovy pro veci neb uz měly zakodovany barak (moje deti zdaleka nebyly poslední.. a nemohly jit ani na zachod, proste bud curas venku a na velkou nemas narok), reditelka pri zapisu arogantni, strašný problem ze dite 2,5 roku potrebuje na spani plinu, pry ho to musim odnaucit (což naopak na pospíšilce nebyl vubec problem), učitelka mi doslova rekla “vas lituju ze mate takový deti” na otazku jaky takový uz neodpovedela. Podotýkám ze moje deti se nikterak nelišily od jiných deti, neměly problem s poslušnosti, nebyly a nejsou agresivni, perfektně zvladaly veškerou sebeobsluhu.
Kluci tam nechodili dlouho, ale pokazdy kdyz jdu okolo, tak z toho mam neurozu. Což paradoxně u pospisilky nemam..

thekatie
autor
3. dub 2024

@ele_nka tak verim, ze vetsina ucitelek bude v pohode a bude tam par spatnych kusu🙈..ale super, ze mate takovou zkusenost🙂

thekatie
autor
3. dub 2024

@areh tak to rada slysim🙂

thekatie
autor
3. dub 2024

@jijulka hmm.. tak to nezni dobre..kor jestli byla takova reditelka:/.. a v 2,5 letech mi teda prijde plina uplne normalni!..

jijulka
3. dub 2024

@thekatie tam u zapisu bylo pomerne dost red flagu, kdy jsem zhodnotila ze tam dite rozhodne ne. Ale slysim na tu skolku casto pozitivni ohlasy, kterým nerozumim. Osobně kdybych vedela co vim ted, tak svy deti bud necham co nejdyl v DS Kopretina, ev je od prvopočátku dam do Noe a z těch obecních školek se mi moc líbila MS Koníček (u kamenný vily) jak prostředím, tam atmosférou a ucitelkama.. a kluci to tam milovali a doted rikaji ze tam to bylo nejlepsi… ev jeste super pristup na dubine na Erno Kostala. (nejsme takovi skolkovi cestovatele, ale v lete pres uzavřenou nasi školku jsem je musela dávat do těch okolních, tak jsme jich relativne hodně vyzkoušeli, navíc kluci chodili od 20m do detsky skupiny a noe pro mladsiho byla pragmaticka volba - logistické důvody, starsi tam sel do skoly)

ele_nka
3. dub 2024

@jijulka tyjo, tak u nás vše úplně obráceně. Syn na spaní už plenu neměl, ale v nejmladší třídě vím o třech dětech a učitelky neměli sebemenší problém (několikrát jsem byla u předávání pleny). Záchod mají volně přístupný přímo i na zahradě bez nutnosti chodit až ke třídám.
Vyzvedávala jsem párkrát i těsně před zavíračkou a nikdy se na mě nikdo nekabonil a nebyl problém pro cokoliv dojít do šatny.
Dohromady jsme prostřídali 6 učitelek a všechny byli úplně super. U jedné jsem se bála, že je taková dost od rány, ale k dětem je prý úplně úžasná (dle slov syna, ten mi vykecá úplně všechno).

jijulka
3. dub 2024

@ele_nka tak je mozna stvalo, ze nejsme jejich.. ale opravdu jsme pak kluky radsi nechali doma a na prazdniny tam byli jen jednou a nikdy vic.
(a taky mu tam záhadne zmizelo vsechno nahradni obleceni včetně bot, ale to nesouvisi s (ne)kvalitou skolky)

ele_nka
3. dub 2024

@jijulka je to možný, protože my tam teď chodíme v kuse šest let a nevím o takovém problémů ani od jiných rodičů.

thekatie
autor
3. dub 2024

@jijulka to uz mam vse dost z ruky🙈, tak uvidime, co nakonec vyberem🤔.. kazdopadne se pujdu podivat do Kyticky na den otevřených dveří a uvidim, jak to tam na me bude pusobit.

areh
3. dub 2024

Holky ještě se vetřu s dotazem. Máte některá zkušenosti s MŠ Benešovka na Višňovce? Chodíme do Srdíčka a jsem maximálně spokojená. Ale přestěhovala jsem se na Višňovku a tuhle školku mám za barákem. Myslela jsem, že tam syna přehlasím. Ale dneska jsem se tam byla podívat a moc nadšená nejsem. Hlavně učitelky se mi zdály nic moc. Ale nevím, jak moc můžu soudit z jedné návštěvy... Řeším to jen skrz dojíždění přes Pardubice ..

martinah1109
4. dub 2024

@thekatie Syn chodí do této školky 2. rokem. Jsme naprosto spokojeni se vším - učitelky, kolektiv, akce pro školku apod. Nad jinou školkou určitě nepřemýšlím.

thekatie
autor
4. dub 2024

@martinah1109 diky za info🙂

thekatie
autor
6. dub 2024

Ahoj vsem, tak po DOD v Kyticce jsem neshledala nic negativniho.. prislo mi to tam fajn.. a dokonce se naka maminka ptala na tu recenzi a ze pry to tak nebylo..nicméně ta ucitelka je s tou maminkou v soudnim sporu🙈 a uz tam neuci, ze nevydrzela ten natlak🙈