Co říkáte na jméno Nina?
Ahoy co říkáte na jméno Nina??
Mame kolem sebe asi 7 Ninusek, docela to ted frci 🙂)))ale asi pekne jmeno.....takze proc ne 🙂))
@anny87 Krasne jmeno, mam kamaradku od malicka a kdyby nase madam nebyla listopadova, tak zo bylo jedno z jmen na kterych jsem se s muzem shodla. 👍
Úžasné jméno! Mé vysněné, jen mi ho manžel nechce dovolit. Můžu ho dát případně naši třetí holčičce v řadě. Máme zatím jednu a jednoho chlapečka. 🤣 Ale už jsme manžela nalomila. ;) Nina, Ninka, Ninuška, Niňa 🥰
Nevím proč,ale tohle jméno (přestože se mi líbí) mi vždycky přišlo takové ,,ušišlané,,😁...no jednoduše se mi divně vyslovuje...ale jinak pěkný jméno, lepší než nějaké extravagantní, cizí apod.
Ja jsem starsi rocnik a za nas to bylo rusky jmeno.Rusaky jsme nenavideli/okupace,vsude nam Rusko ,rustinu vnucovali ,nesvoboda atd/ byla to silena doba tak to jmeno bych kvuli tomu nedala.Dodnes mi nejde do hlavy ze D. Veskrnova Havlova ho v te dobe mohla dat sve dceri A bohuzel to je ve mne stale zafixovano.😥
Podle mě je krásné, také jsem ho měla ve výběru.. Ale máme vzdálené známé - matka je Antonie (má už přes 80 let) a má dceru Ninu. Můj bratr dal své dceři jméno Antonie.. Kdybych já dala Ninu, tak by si asi mysleli, že je stalkujem...
My máme Ninu doma a je to naše Ninuska Ninulka máme 7 týdnu. 🙂 v okolí nemáme takže super a k příjemní Rzepisko se úplně hodí 😁se
My máme také Ninušku, já chtěla Antonio, ale chlap vybral Ninku. Tak máme kouzelné Ninušátko♥️😘
😂 Me se jmeno Nina jako takove libi, akorat jsem jednu znala jako pubertacka, byla takova fakt velka, a my jsme rikali “Ninaaaa vetsi bez muj tataaa” 😂🙈🤦♀️ no chudak holka, takze ja bych ho dat nemohla 😂
Miluji to jméno, ale máme již v rodině, jinak by to bylo jméno pro jedno z dvojčat. Takhle budeme mít (pokud to budou holky) Lena a Inna 🙂 a variant je neskutečně - Ninuš, Ninuška, Ninka, Ninečka .. 🙂

Libi se mi, jen mě nenapadaji jiné varianty jak ji říkat?