icon

Dovolili jste dětem vlézt vám na záchod?

pavlinkaaa87
Včera v 20:11

Já nikdy, myslím že je potřeba si nastavit nějaké hranice, i za cenu, že batole zažije pár minut nepohodlí v ohrádce

anonym_7f2496
Včera v 20:22

Jak dlouho ještě?

kristyn86
Včera v 21:00

Tak to by uz stacilo,ne 😂😂😂

xnikax1
Včera ve 23:46

@pavlinkaaa87 jako tebe nechápu ale jo..ať se se mnou klidně vysere 😂 jinak se tě tady asi nikdo nezbaví 😂

anonym_b6a979
Dnes v 05:57

Už to tu přestaň plevelit, tvé dotazy jsou šílené.

izz76
Dnes v 15:23

Co to je blbej dotaz? Deti uz za mnou na záchod dávno nechodi,ted uz jen pes 😆

tereza0111
Dnes v 16:55

Souhlasim - MK by ti mel nastavit hranice. Treba ban? 🙂

drep
Dnes v 17:05

Jasně, zásadně chodíme na záchod celá rodina, je to super místo na pokec👍

krtcice
Dnes v 18:30

Ne, nikdy. Je to moje komfortní hranice, za kterou odmítám jít. Vždy jsem zabavila a šla. Nikdy žádné z dětí nebrečelo. Jako mám příbuznou, co jí to nejen nevadilo, ale dokonce si klidně před dětmi vyměnila tampon, no to mi přijde už na hranici úchylky.

kristyn86
Dnes v 18:54
@krtcice

Ne, nikdy. Je to moje komfortní hranice, za kterou odmítám jít. Vždy jsem zabavila a šla. Nikdy žádné z dětí nebrečelo. Jako mám příbuznou, co jí to nejen nevadilo, ale dokonce si klidně před dětmi vyměnila tampon, no to mi přijde už na hranici úchylky.

@krtcice Tak to ja nez bych vykonala potrebu,tak moje ADHD torpedo bych pak nasla na lustru atd. 😀 Takze ten povinne musel se mnou vsude a za vsech okolnosti nebo jsem aspon musela mit otevrene dvere,abych ho slysela a mohli jsme na sebe reagovat. To bych ho musela privazat k topeni. I z postylky mi pak prelezal ven...TV ho nezajimala...