Dovolili jste dětem vlézt vám na záchod?
Já nikdy, myslím že je potřeba si nastavit nějaké hranice, i za cenu, že batole zažije pár minut nepohodlí v ohrádce
@pavlinkaaa87 jako tebe nechápu ale jo..ať se se mnou klidně vysere 😂 jinak se tě tady asi nikdo nezbaví 😂
Už to tu přestaň plevelit, tvé dotazy jsou šílené.
Ne, nikdy. Je to moje komfortní hranice, za kterou odmítám jít. Vždy jsem zabavila a šla. Nikdy žádné z dětí nebrečelo. Jako mám příbuznou, co jí to nejen nevadilo, ale dokonce si klidně před dětmi vyměnila tampon, no to mi přijde už na hranici úchylky.
Ne, nikdy. Je to moje komfortní hranice, za kterou odmítám jít. Vždy jsem zabavila a šla. Nikdy žádné z dětí nebrečelo. Jako mám příbuznou, co jí to nejen nevadilo, ale dokonce si klidně před dětmi vyměnila tampon, no to mi přijde už na hranici úchylky.
@krtcice Tak to ja nez bych vykonala potrebu,tak moje ADHD torpedo bych pak nasla na lustru atd. 😀 Takze ten povinne musel se mnou vsude a za vsech okolnosti nebo jsem aspon musela mit otevrene dvere,abych ho slysela a mohli jsme na sebe reagovat. To bych ho musela privazat k topeni. I z postylky mi pak prelezal ven...TV ho nezajimala...

Jak dlouho ještě?