Pleny Dada Premium Comfort Fit
Prosím vás použvíváte pleny https://www.dadaplenky.cz/plenky/dada--premium-...
vydrží pčez noc?
mam totž problém v noci používáme Pampersky ale skoro noc co noc pročůraný no tak doufám že budu spokojená 🙂
@evikmiluna8 A jakou velikost používáte? Kamarádka měla stejný problém s malým. Dala mu o číslo větší plenku na noc a bylo to v pohodě. Váhu měl na 3, ale dávala mu 4. Byl taky chudák pořád pročůraný a ona furt prala.
@evikmiluna8 Máme stejný problém. Řeším to přebalování - v 1 a ve 4 ráno... Dnes jsem koupila Dada pleny, tak uvidíme, zda se s malou vyspime.
my používáme 5tky manžel je bere z cest levnejsí, me uz to stve jak ho nekdy 1-2x v noci prebaluju a stejne to procůrá tak chci zkusit jiny ted by meli prijít prave ty dada tak jsem zvedavá 🙂
Vyzkousela jsem takove ty bezne na trhu a nejlepsi zcela bezkonkurencne jsou pro nas pempers premium.
Nám tyhle syn pročůral... měl opruzeniny, neustále jsme mazali bepanthenem... ten jediný zabíral.. když jsme ale začali používat babylove z DM, bylo to v pohodě..
mně připadaly na dotek rychle hrozně mokré. Krom pampers jsou za mě dobré toujours z lidlu

Používám je a jsou naprosto perfektní.