Jak pečovat o dítě bez vnějších názorů?
Dokedy sa my ženy ešte budeme musieť trápiť tou apatiou neúctou a všetkým čím spoločnosť disponuje. Ja som prvorodička na svoje dieťa sa uprimne teším, ale preto že bude vyrastať pri mne a pri mojom milujúcom a milovanom manželovi. Bytostne si vyprosím aby môj status matky a do mého spôsobu života hodnotového nastavenia a privedenia nového života na tento svet, vnášal „svoj názor“ nejaký protekčný zakomplexovaný synáčik skrachovaného politika, ktorého najväčším problémom sú kolúzna väzba nejakého drzého poloredardovaného nacistu a to koľko BIELÝCH detí sa rodí. Tento nepodarok bude vytvárať na mňa a na ostatné žatvy zákon a kedy a ako máme rodiť naše BIELE deti pre „jeho ciele“. Tak tu nepôjde vlak mladý. Pri Monike Jakiovej (neviem presne ako sa to píše) a tom tupom Borárošovi som si povedala že dosť. Nemal som záujem sa verejne prezentovať na Social Médiách platformách ale čo je veľa to je veľa. Ja sa na svoje dieťa teším a budu ho vychovávať s láskou as hodnotami, ktoré ja sama považujú za správne. Nepotrebujem (samozrejme s výnimkou manžela) na to požehnanie a ani stanovisko a VONKONCOM nie od nejakého rozmaznaného nepodarku akým je tento civilizačne zbytočný nositeľ priezviska Richarda Sulíka.
Neznám nikoho z těch jmenovaných a vůbec netuším o co jde. Nespletla sis místo svého výkřiku?
@mirecka.jaroscakova spis koncovku MK, jelikoz se jedna o slovenskou politickou scenu.
@mirecka.jaroscakova spis koncovku MK, jelikoz se jedna o slovenskou politickou scenu.
@evaviki Jo, to jsem pochopila. Jenom nevím, jestli by ta zpráva dávala smysl, pokud bych ty dotyčné znala.
A MK je propojený cz s sk? Že by stačila jedna registrace? To je asi blbost, ne?
@evaviki Jo, to jsem pochopila. Jenom nevím, jestli by ta zpráva dávala smysl, pokud bych ty dotyčné znala.
A MK je propojený cz s sk? Že by stačila jedna registrace? To je asi blbost, ne?
@mirecka.jaroscakova nevim, ja kdysi mela jednu a porad se s ni muzu prihlasit na sk kone, ale jsem tady roky..
Neznám nikoho z těch jmenovaných a vůbec netuším o co jde. Nespletla sis místo svého výkřiku?
@mirecka.jaroscakova no tiež to mám podobne sk aj cz
@gabi2804 tak to napiš na sk, tady ty lidi neznáme
@gabi2804 ??... Monike Jakiovej?? Borároš?? to jsou kdo...?
@gabi2804 ??... Monike Jakiovej?? Borároš?? to jsou kdo...?
@anonym_d99858 no Monike známe😀 ale to bude nejspíš jiná😀😀😀😀
@anonym_d99858 no Monike známe😀 ale to bude nejspíš jiná😀😀😀😀
@mirecka.jaroscakova jakliova par dni zpět zemřela, vybourala se v autě. Boraros byl její ex, ktery řekl, ze jezdila jako prase a nepripoutana. Vic nevim. Co s tím ma mladý Sulik, to jsem nepochopila. A teda obecně jsem celou tu zprávu vůbec nepochopila..