icon

Kde prodat dětské potřeby ve větším množství?

lauralaurinka
19. lis 2025

Dobrý den, nevíte o nějakém bazaru který vykupuje větší množství dětských potřeb , věcí ? Nemyslím jen oblečení.
Potřebuji udat dost věcí a nemám čas to prodáváte po kouskách.
Jsou to věci používaném,ale hezké. Ze zrušeného bazárku.
Děkuji za radu kde to nabídnout.

ina10
Odpověď byla odstraněná
1pomnenka
19. lis 2025

Výkup? Tak to asi jen kamenný bazar, ale tam je toho tolik, že to bude stejně neprodejné.

kakba
19. lis 2025

Bych se divila kdyby to nekdo chtel. Dneska je tolik. Maximalne to darovat.

lauralaurinka
autor
19. lis 2025
@kakba

Bych se divila kdyby to nekdo chtel. Dneska je tolik. Maximalne to darovat.

@kakba Myslíte, že už není zájem ani o fusaky, nosítka a tak ? Vím, že oblečení jde špatně,toho je hodně , ale tohle by se snad mohlo prodat.

hanka_12345
19. lis 2025

vseho je moc a valcuje to vinted. Zensy nikam nemusi a najdou co chcou, nemusi obihat 5 sekacu. Je to skoda no veci je more

jana_zofie
20. lis 2025
@lauralaurinka

@kakba Myslíte, že už není zájem ani o fusaky, nosítka a tak ? Vím, že oblečení jde špatně,toho je hodně , ale tohle by se snad mohlo prodat.

@lauralaurinka satky a nositka, jsou-li ergo, tak FB Nosime deti, Moderni nosicky nebo podobne skupiny. Jinak ja to planuju vzit na pravidelny bazarek u nas ve ctvrti (2x rocne, tentokrat si kvuli tomu fakt to volno udelam). Co se neuda, dam do textilkontejneru. Mozna nejake drahe kousky jeste zkusim mozna inzerovat.
Neco udam po okoli po kamoskach. Domluvime se na velikostech, ja vytvořím vakuovy pytel, dotycna to prebere a zbytek mi vrati. Outlast, merino a kombinezy davam jako cenovou predstavu, kterou bych chtela, zbytek nechavam na uvazeni, klidne za darmo nebo bura, je mi to vcelku jedno, hlabne ze je to pryc.

antoinet
20. lis 2025

Dala bych to do skladu pro samoživitelky. Prodat se to solidně nedá a takto to poslouží dobré věci.

elesse
21. lis 2025

Myslim ze to nevykupuje vubec nikdo. Nositka ergonomicka, drahe fusaky,.. se daji prodat jednotlive, ale obecne hracky, obleceni, vybaveni je maximalne na dar

lauralaurinka
autor
23. lis 2025

Chtěla jsem darovat, ale tam kde je to opravdu potřeba. Vždy se ozvou jen takové co to nepotřebují. Kouknu na ty sklady samoživitelek.