icon

Pozvánka do aplikace Best Secret. Máte někdo?

eriksedenka
18. kvě 2025

Dobrý den, nemáte někdo prosím pozvánku do aplikace Best Secret? Předem děkuji mockrát

mecaira
18. kvě 2025

@eriksedenka Discover curated collections from the world's most in-demand fashion labels. This invitation is only valid for 48 hours, so take advantage of the invite and enjoy a 10%-off welcome voucher today.

https://invite.bestsecret.com/VH8-X73-QFZ?c=cz&...

zeniska
Autor odpověď smazal
zeniska
25. kvě 2025
@mecaira

@eriksedenka Discover curated collections from the world's most in-demand fashion labels. This invitation is only valid for 48 hours, so take advantage of the invite and enjoy a 10%-off welcome voucher today.

https://invite.bestsecret.com/VH8-X73-QFZ?c=cz&...

@mecaira můžu taky poprosit o pozvánku? Děkuji moc

mecaira
25. kvě 2025
@zeniska

@mecaira můžu taky poprosit o pozvánku? Děkuji moc

@zeniska už nedavam pozvanky. Davala jsem jich asi 5 a nikdo si nic nekoupil, jenom mě to blokuje a drží od slev, takže už nedavam. Je mi líto

zeniska
25. kvě 2025

@emada můžu taky poprosit o pozvánku? Děkuji moc

zeniska
25. kvě 2025
@mecaira

@zeniska už nedavam pozvanky. Davala jsem jich asi 5 a nikdo si nic nekoupil, jenom mě to blokuje a drží od slev, takže už nedavam. Je mi líto

@mecaira děkuji za odpověď. Nevěděla jsem, že to má bestsecret takhle vymyšlené.

emada
26. kvě 2025
@zeniska

@emada můžu taky poprosit o pozvánku? Děkuji moc

mecaira
26. kvě 2025
@zeniska

@mecaira děkuji za odpověď. Nevěděla jsem, že to má bestsecret takhle vymyšlené.

@zeniska no ono je to tak, že člověk muže dát jen omezeny počet pozvánek a až když si pozvaný člověk něco koupí, tak já pak z toho mam výhody. Dala jsem už asi 5 pozvanek, lidi se zaregistrovali, ale nekoupili nic a ja už nikomu dalsimu ani tu pozvanku nemuzu pak poslat. Nemam z toho nic.

abcd63812
14. říj 2025

Kto by mal záujem o pozvánku do best secret spolu s 20% zľavou na prvy nakup, tak sa mi ozvite na mail..
medikmedik126@gmail.com
Pozvánka bude plati s kódom iba 48 hodin

hana_mikes
25. říj 2025

Mohu také poprosit o pozvánku?

abcd63812
25. říj 2025
@hana_mikes

Mohu také poprosit o pozvánku?

@hana_mikes ano, napíšte mi mail