Dentální hygiena v Praze, kam chodíte?

cotty
13. srp 2015

Ahoj, kam chodíte v Praze na dentální hygienu a jak jste spokojené? Koukala jsem, že přímo v nemocnicích se provádí dentální hygiena a je cenově přijatelnější než v soukromých zařízeních, máte zkušenosti, případně srovnání?

prokopa
13. srp 2015

Ahoj, já mám zkušenost jen s jednou dentální hygienistkou, paní Jíchovou, pracuje na Knížecí (ženské domovy, je tam x ordinací), hned napoprvé jsem měla kliku, je výborná. Stálo mě to tisíc korun. Měla jsem opravdu hodně zubního kamene, trpím na to, takže mi to nechtěla rvát při jedné návštěvě, takže na první návštěvě sundala něco (dělá se to snad laserem nebo čím), a doporučila mi ústní vodu a pastu kterou jsem používala do další návštěvy, aby se dásně vzpamatovaly. Pak vzala další část, při třetí návštěvě zbytek a tam už čistila i mezizubní prostory. Pak následovala poslední čtvrtá návštěva a ta už byla čistě kosmětického charakteru, zuby mi dočistila takovým jemňoučkým jakoby pískem a pak je ještě doleštila. Výsledný dojem perfektní. Jo a ještě mě samozřejmě naučila správnou techniku čištění. A to vše za 1.000,- Kč. Můžu vřele doporučit, její číslo je 603311143. Kdyby to nezvedala tak má nejspíš někoho pod rukama, tak stačí napsat zprávu a ona se ozve 🙂

cotty
autor
13. srp 2015

@prokopa Děkuju za tip. To ti to sundavání kamene rozdělila do tolika návštěv? Jestli se mohu zeptat, jak dlouho od sebe byly ty návštěvy? A ta tisícovka byla dohromady nebo za každou zvlášt?

prokopa
14. srp 2015

Ty návštěvy byly od sebe tak 14 dní, aby se ty dásně stíhaly uzdravit, a tisícovku to stálo všechno dohromady 🙂 A byla opravdu jemná, zažila jsem jednou čištění od svýho zubaře, který to taky dělá, a to bylo strašný, serval mi to železným rádýlkem a pak to šel hned pískovat, jako by se nechumelilo, já plnou pusu krve, hnus. Ona mi to pískování právě udělala až ve chvíli, kdy ty dásně byly v pořádku.

ilona87
11. čer 2016

@prokopa funguje ještě tato ordinace? na netu jsem našla toto číslo pod jiným jménem.

cotty
autor
29. čer 2016

Obnovuji téma, pokud máte tipy.

chris_n
29. čer 2016

ke své zubařce. Ale jinak jsem přemýšlela nad odzkoušením různých nabídek slevomatu