Syn má opakující se zdravotní problémy

elisenika
4. čer 2016

Ahoj. Syn,5let, má stále nějaké zdravotní problémy. Trpí na záněty středního ucha -uši píchané asi už 9x, nyní čekáme na uzdravení a měli bychom jít trhat mandle. Před posledním pícháním zánět spojivek. Poslední píchání bylo zhruba před měsícem, týden na to dostal zánět do druhého ucha, ale ten jsme zvládli vyléčit bez píchnutí. Za dalších 10dní si stěžoval na bolest břicha, diagnóza invaginace střev, které se ale samo dalo dohromady, nicméně nás hospitalizovali, ptz se to rado vrací. Na sonu zjištění zvětšení uzlin v břiše. Krční uzliny taky zvětšené, bylo nám řečeno, že s něčím bojuje.Ve čtvrtek nás pustili domů. Dnes je syn opět na pohotovosti s bolestí zubů...Tyto problémy se stále opakují. Není měsíc, kdy bychom nejeli na pohotovost...v nemocnici mu brali krev, moc i stolici. Zatím vše vypadá dobře. Úplné výsledky budou až v pondělí. Nemáte s tím nēkdo zkušenost? Ráda bych mu pomohla, ale nevím jak. Vždy strašně pláče bolestí...uši má zalehlé, špatně slyší. Po hospitalizaci málo jí...za jakoukoliv radu budu vdêčná. Děkuji

kajalka
4. čer 2016

Především zajistit harmonické prostředí, pak bych podstoupila detoxikaci pod dohledem odborníka homeopata a snažila se o co nejzdravější způsob života. Zdravé jídlo a pohyb, který mu přinese radost.

soyevita
4. čer 2016

@elisenika Moje děti bývaly jeden čas taky hodně nemocné.Nejmladší měla za 2roky ouško píchlé nejmíň 18krát,věčné záněty horních cest dýchacích,do toho cytomegalovir,pak časté bolesti břicha.Pořád to mezi nimi kolovalo.Dva roky jsem nedělala nic jiného,než chodila po doktorech,někdy i 3krát týdně.Byla jsem zoufalá.Po vytržení mandlí se to trošku zlepšilo.Zlepšilo se to nástupem do ZŠ.Od druhého stupně praktický nemarodí.
Bohužel některé děti bývají velice často nemocné a nic moc jim nepomůže.Taky jsem vyzkoušela všechno možné i nemožné.
Je super,že imaginace střev dopadla takhle dobře 🙂
Ouška hodně bolí,zalehnutí je nepříjemné a je normální,že špatně slyší.My jsme často nahřívaly.Dá se kapat i peroxid.Nechutenství je také běžné.
V těle koluje zánět,stav se nám zlepšil po užíváni rybomunilu.
Objednejte se na Alergologické,ohledně imunity a možných alergii.
Držím pěsti,ať jste brzy fit 🙂

slunickova123
4. čer 2016

Jak pise
@kajalka, psychika ditete hraje casto take roli. Jedna psychosomaticka lekarka rekla: Casto nemocne deti vysilaji svymi nemocemi rodicum vzkaz: malo si me vsimate. A ja s ni docela souhlasim. Samozrejme, vas priblem nechci bagatelizovat a je dulezite a spravne, ze jste podstoupili vsechna potrebna vysetreni , aby se nic nepodcenilo. Ale krome toho se na nabizi otazka - kolik casu travite se synem? Netrapi ho neco? Je u vas vse ok?

zmrzlinka
4. čer 2016

Syn mel take problémy...pomohlo vyndat nosní mandly a taky doplnovat zelezo- to je hodne dulezite pro imunitu.K zelezu se musi brat vit.C a kyselina listova.Malej taky trpel nechutenstvím a nam zabral Multisanostol.A taky nam hodne pomohla alergologicka....napsala nam Aerius a ribomunil.Po roce se syn dal dokupy a skoro nemarodi.
Taky me naladlo,ze sme odlozili očkování,ktere taky oslabuje imunitu.
Drz se.